Дневен хороскоп за 19 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
133
Добави коментар

28 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци днес ще аспектира ретроградната Венера и на практика ние ще се постараем да привлечем нещо, което обичаме, отчитаме за ценно- чрез дар словото си, убедителност, красиви думи, ораторски способности. Всъщност- по този начин мнозина ще разберат и дали са способни да си върнат нещо изгубено…

Част от добрите новини символизирани от този аспект- сами ще застават на пътя ни и под формата на втора възможност…

Денят е приятен, подтиква ни да се разтоварим в приятна компания или да сме повече навън, социално по-активни. Така е и правилно, защото това ще е повод да получим желаното, набелязаната цел, да не пропуснем възможности, може би и доза късмет.

Колкото повече общуваме, изразяваме мисли и идеи, толкова повече варианти и пътища за себе- осъществяване ще се разгръщат пред нас.

Днес ще сме по-склонни от обикновено да разкриваме своите чувства, да флиртуваме и т.н.

Денят е подходящ за преговори, дори и да не се подписват договори /Меркурий вече е ретрограден/, все пак можем да получим яснота, да стигнем до договорки, да получим важна информация…

Хубав ден за укрепване на връзки, прекарване навън и на чист въздух…

Близнаци управлява „белите дробове“, така че разходките сред природата ще са подчертано зареждащи, тонизиращи…

Овен, Лъв, Стрелец– може да получите приятни известия, подобни предложения. Денят ви дава възможност да прекарате приятно с приятели, близки хора и любими хора, ако се налага да укрепите партньорските си отношения, стига да не са преминати определени граници в съответните връзки. Поне денят е показателен- на кого и в каква степен можете да разчитате, осветяват се партньорските отношения. Все пак денят е подходящ за преговори, разяснителни разговори, защото по-лесно можете да постигнете вид съгласие, компромис и т.н. Хубав момент за разкриване на чувства, романтични преживявания и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над обичайното, но също така и резултатен, продуктивен. Вероятността да получите вид удовлетворение на работното си място е повече от голяма. В друг случай- можете да подействате позитивно на доходите си, да спечелите нещо. Ще се радвате на повече добронамереност от страна на колеги, възползвайте се и преговаряйте за интересите си. Лек флирт може да прерасне в нещо повече, ако допуснете или желаете това. Представяте се в отлична светлина или действате позитивно на имиджа си…

Водолей, Везни, Близнаци– социалната ви активност днес е много висока, преследвате мечтите и желанията си по-активно, а добрата новина е, че думите ви имат чуваемост. Вие с по-голяма лекота привличате внимание, подкрепа и одобрение. Това може да се превърне в повод да спечелите нещо важно за вас или да си върнете изгубено, в друг случай- дава ви се втора възможност във важни за вас отношения. При всички случаи- колкото сте по-инициативни, толкова повече поводи ще имате да порадвате сърцето си, въпреки че някой шансове сами ще застават на пътя ви.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да оздравите, подобрите най-близката си среда на съществуване- в дома и семейството, но не само. Ако търсите алтернативи, то те ще се разкрият пред вас по един неочакван начин. Може да узнаете тайни, но в повечето случаи те ще са като допълнителна възможност, позитивни или поне- внасящи полезна яснота…Звездите ви дават шанс да спечелите нещо и следствие на подкрепа- финансова, морална…Препоръчително  е да се възползвате от опеката на звездите и самите вие да проявите по-висока инициативност в тази посока и да преговаряте за интересите си, вероятността да наклоните везните във ваша полза е много голяма.