Новина от 20.06.2020

1
94
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Реал Сосиедад домакинства на Реал Мадрид на “Аноета” в среща от 30-ия кръг на испанската Ла Лига. В това превю ще ви дадем информация, която да послужи при следващите ви футболни залози.

 

Претендент за Топ 4 и място в Шампионската лига, Реал Сосиедад не успя да рестартира добре сезона след паузата. Баските спечелиха само една точка от първите си два мача срещу Осасуна и Депортиво Алавес, което със сигурност не е достатъчно. Заради това Ла Реал остават на шеста позиция в таблицата, но само на две точки зад четвъртия Атлетико Мадрид.

 

Преди няколко дни баските гостуваха на Депортиво Алавес, но загубиха с 0:2 срещата на “Мендисороса”. На почивката резултатът бе равен, но през втората част Алавес наказаха на два пъти своите гости.

 

Реал Сосиедад загубиха и футболист за следващия мач. Десният бранител Хосеба Салдуа получи втори жълт картон и бе изгонен десет минути преди края. Той няма да бъде на линия за домакинството на “кралския клуб”. Асиер Ияраменди, Баренечеа, Сангали и Гевара също страдат от травми.

 

Реал Мадрид прие Валенсия в четвъртък вечер и се развихри през втората част, печелейки дербито с 3:0. Карим Бензема показа страхотна форма и вкара два гола, като едното попадение на французина бе истински шедьовър. Грандиозно завръщане от контузия пък направи Марко Асенсио, който вкара гол и записа асистенция след цяла година извън терените. Определено настроението в съблекалнята на Реал Мадрид е приповдигнато след тази чудесна победа над “прилепите”.

 

Реал Мадрид все още е на две точки зад лидера Барселона, което задължава “кралския клуб” да бъде по-фокусиран отвсякога. Всяка победа от тук нататък може да бъде решаваща за спечелването на титлата.

 

В нашите футболни залози за днес отдаваме предимство на Реал Мадрид. “Белите” показват значително по-добра форма след рестарта на сезона, сравнено с Реал Сосиедад. Баските остават много сериозен опонент, но в момента те не са в най-добрата си форма.