Най-модерните бански костюми за лято 2020

1
169
Добави коментар

 

Можете да изглеждате стилно, както на празници, така и през обикновените делнични дни. Плажната мода активно се популяризира и развива през последните няколко години. Тъй като банският костюм е основното облекло на плажа, на неговия избор трябва да се обърне специално внимание.

За да бъдете стилни и изискани на плажа, банският  комплект трябва да  подчертае предимствата на нашата фигура и да съответства на тенденциите на текущото време. Точно за това пишев  в настоящата статия, като Ви даваме няколко актуални предложения за бански костюм.

 

Дъга с ивици

Бански костюм с райета ще ви помогне да удължите тялото и да го направите по-стройно. Подходящ за създаване на спортен образ. Високият изрез на краката създава илюзията за висок ръст и опънат силует. Тънкостта и вертикалните ивици допринасят за безупречна визия.

Смесен бански костюм в тропически стил

 

Комбинираният костюм е идеален за разходка в тропическите гори. Класически подходящ за всяка форма на тялото. Горната част на бански костюм изглежда женствена и причудлива, а моделът в клетката ви позволява да се потопите в ретро атмосферата.

Цял бански, с едно рамо

Този бански костюм има уникални елементи. Има изрези отпред и отзад. Отпред е предвидена усукана композиция.

Лимонени щампи и банде

Красиви бикини с лимонови щампи изглеждат женствено. Горната част е идеална за удължено тяло. Стегнатият дизайн на долната част прави гърба по-завършен, а краката по-дълги.

 

Флорални бикини

Смел бански костюм, който се състои от две части. Отличава се с необичайна кройка и оригинален дизайн. Дантела и деликатен материал подчертават формата на гърдите.

Спортен черен бански костюм

Класически бански с горна част на рамото. Стегнатото дъно помага за удължаване на тялото и изглаждане на извивките. Спортен модел, който е идеално решение за създаване на модерен външен вид. Черен цвят, тънък и  елегантен.

Бикини в амазонски стил

Печатен бански костюм, който изглежда стилен и летен. Невероятна комбинация от тъмнозелени и червени нюанси напомня за възхитителната природа на Бразилия. Триъгълният връх перфектно подчертава гърдите. Високото дъно е вързано отпред и ви позволява да подчертаете тънки форми.

Защо е необходимо да изберете бански костюм само за вашите цели, а не за вида на фигурата? – Тъй като всяка фигура е красива по свой начин, няма нужда да търсите недостатъци в тялото си. Обичайте себе си и в избора на бански, започнете само от целите си. Ако имате широки рамене, красиви заоблени ханша, спортна фигура без излишни релефи и ви харесва, наблегнете на тези характеристики и се притеснявайте за мнението на други хора.