Хамалски услуги и транспорт за преместване на дома

1
153
Добави коментар

Хамалски и транспортни услуги за преместване на дома

Всяко преместване е плашещо, защото включва много организационни дейности за кратко време. Трябва да планирате какво ще изнесете, да го опаковате и подготвите, да организирате транспорт, да си вземете отпуск от работа. Да не споменаваме и за хилядите главоболия и стрес покрай всичко това. А мебелите? Тяхното разглобяване, опаковане и транспортиране граничи с истински кошмар.

Ако нямате подходящ транспорт за преместването, или имате голям обем от вещи или мебели, най-доброто решение е да поръчате хамалски услуги и транспорт за преместване на вашия дом. Откъде да започнете с преместването? – това е най-често срещаният въпрос в подобна ситуация. Най-добре е да изготвите списък с предметите, които искате да транспортирате.

След като сте готови с него, може да се обадите по телефона и да получите цена за транспортирането им. Тя зависи най-вече от следните фактори:

брой на вещите за пренасянелично ли ще опаковате и разглобявате мебелите, или ще използвате нашите услуги разполага ли с асансьор сградатаетаж, от който ще изнасяте вещитеетаж, до който ще се внесатразстояние между адреситеима ли междинни точки по пътя от единия адрес до другия?има ли удобен достъп за разтоварване пред входа на сградата?

Може да ангажирате нашите специалисти за определен час. Запознайте се в детайли кога е най-добре да заявите услугата като прочетете в нашата подробна страница.

В случай, че ще пренасяте повече вещи, може да се уговорите за безплатен оглед – така по-лесно ще се прецизира цената и времето, за което ще бъде транспортирано всичко до новото ви място.

Нуждаете се само от транспорт? – заявете транспортна услуга при нас

За ваше удобство създадохме транспортната услуга – чист превоз без хамали със бус или камионче,  която се радва на голям успех. Защото е удобна, практична и изцяло съобразена с вашите индивидуални нужди.

Какво представлява транспортната услуга чист превоз без хамали?

В зависимост от количеството багаж, с което разполагате, можем да ви предложим транспорт с бус или камионче от 10 м3 до 20 м3. Цената на  услугата за курс в рамките на гр. София варира между 30 лв. и 60 лв. или 20 лв.- 25 лв. на час в зависимост от превозното средство и разстоянието между адресите. Всяко от нашите превозни средства е оборудвано с всичко необходимо за безпрепятственото транспортиране на вашите вещи и мебели до изходната точка.

Ако желаете да получите по-детайлна оферта за услугата, не се колебайте да се свържете с нас на телефон тел.0876 123 386, където ще получите професионална консултация относно вашия конкретен случай.

Ние от Хамали „Престо“ мислим за вас ис радост ще направим вашето преместване по-приятно и по-лесно.

Научете повече за нашите услуги по преместване на мебели и багаж и ги заявете още сега.

Не отлагайте, а си спестете време за важните неща!