Дневен хороскоп за 23 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
96
Добави коментар

2 лунен ден, Луна в Рак/Лъв

Луната ще транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Рак и ще продължи да възбужда все по-силни, ярки емоции. Може да се премине през някакъв пик от преживявания, който ще се окаже трансформиращ за взаимоотношенията, за близката среда и начина, по който възприемаме околните, важни за нас хора. Случващото се може да смени декорите около нас, включително като надникнем отвъд видимото чрез собствената си интуиция или чрез реални събития…Всичко може да е в наша полза стига да не се преувеличава хубавото или лошото, да не се реагира на предизвикателствата прекалено лично, крайно, емоционално.

Може да прозрем истини, също- на какво можем да разчитаме или трябва да преодоляваме, за да се сдобиваме със стабилност.

Все пак, ако онова, което разбираме е подкрепящо, тогава настроението ще е по-скоро еуфорично, ако обстоятелствата не са в наша полза, тогава настроението ще е почти депресивно…

Към 16:30ч. Луната ще премине в Лъв, в часовете на прехода ще ни е нужна известна адаптивност на физическо и психическо ниво.

Луната в Лъв ще продължи да ни фокусира върху сърдечни връзки, ще осветява всички силни и слаби звена- по един обективен начин..За да си направим изводи, вземем мерки и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част от деня дребни действия ще имат широко отражение върху социалния ви статус, имидж, кариерно развитие или онова, което имате-  общо. Може да се сдобиете с нещо- крупно, следствие на подкрепа или пък да ескалират повишени разходи или направо загуби, в оптимален вариант- това ще бъдат полезни инвестиции във вашето бъдеще. Също- не е изключено да ви се налага да претегляте какво трябва да дадете, платите, буквално или в по-широк смисъл, за да получите. Вечерта се осветяват вашите сърдечни връзки и нека равносметките да ви зарадват.

Телец, Дева, Козирог– в по-ярки краски продължават звездите да акцентират върху партньорските ви отношения, важни за вас връзки. Може да узнавате тайни, да водите разяснителни или емоционални разговори или да преживеете моменти, които да се запечатат трайно и да имат положително отражение. В известен смисъл случващото се сега ще е показателно или трансформиращо за връзките ви и то за дълго, наблюдавайте, насочвайте…В късния следобед и вечерта равносметките продължават да ескалират, можете да разчитате на обективност, реална картина и нека тя да ви зарадва.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с множество ангажименти, ако има нещо, което препятства пътя ви към успеха, има негативно въздействие върху финансовото ви състояние, тогава днес ще можете да го идентифицирате. Звездите осветяват и допълнителни възможности, тайни или обходни пътища за печалба в един по-широк смисъл. Осветяват се въпроси, които касаят професионалната ви реализация, сега е моментът да подействате положително на тази сфера от живота ви, като демонстрирате на какво сте способни, в някой случаи като се доберете до скрита информация. В късния следобед и вечерта- може да водите разяснителни разговори с вашия партньор, теми от миналото напомнят за себе си, за да ги разрешите…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня се осветяват отношения с близки до сърцето ви хора- партньори, пораснали деца или други, с които сте емоционално обвързани. Случващото се може да скрепи връзките ви с ярки емоционални преживявания, подходящо е да насочвате внимателно в предпочитана от вас посока. Денят може да е трансформиращ в това направление, ако има нещо скрито или недоизказано- също ще стане видно. При евентуално напрежение- опитайте се да го туширате своевременно, за да не позволите да прераства в негативен аспект. Вечерта може да възникнат допълнителни ангажименти, включително такива, които сте отлагали във времето и сега напомнят за себе си…