Дневен хороскоп за 24 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
104
Добави коментар

03 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв  традиционно усилва честолюбието, човек по един естествен начин се стреми да изпъква, демонстрира качествата си над обичайното, за да спечели уважение, внимание или обич. За тази цел днес мнозина ще действат доста спонтанно. Не са изключени изненади, част от тях ще ни ентусиазират, ще действат положително на настроението ни, но други- може да наранят гордостта или пък чувствата ни.

Луната в Лъв осветява приоритетно сърдечните взаимоотношения и днес ще ни покаже всички силни и слаби звена. Чудесен признак е да прекараме приятно с любим човек, да получим вид признание…Евентуално напрежение ще е показател какво трябва да се обнови, промени, за да не се скъсат определени връзки.

Днес повече от обикновено ще сме склонни да харчим за любими хора, може би да удовлетворим своя прищявка, да си доставим някакво удоволствие или пък инвестираме в собствен бизнес.

При всички случаи не са изключени внезапни и непланирани разходи, за които трябва да внимаваме.

Може да сложим и нова „стойност“, на хора и обстоятелства, които са близки на сърцето ни и според това до колко можем да разчитаме на тях, те ни носят позитив, печалба в един по-широк смисъл или точно обратното.

Овен, Лъв, Стрелец– осветяват се взаимоотношения с близки до сърцето ви хора, вие може да направите много или всичко, за да скрепите отношенията си, да прекарате един приятен ден, като си доставите някакво удоволствие, оставите се на вид забавления. Все пак не са изключени и неприятни изненади, в такъв случай- анализирайте внимателно какво трябва да бъде обновено, променено, за да не скъсате връзки, на които държите. Денят не протича по предварителен график, планувайте на момента, за да не пропускате шансове ,за да се предпазвате от предизвикателства.

Телец, Дева, Козирог– днес може да изпитвате известно напрежение, защото не всичко се случва точно така, както очаквате или искате, не са изключени изненади или пък самите вие ще се превръщате в проводник на внезапни преобразувания, които могат да решат въпроси, които са натрупани във времето и са останали без изход. В друг вариант внезапна смяна на посоката е повод за нови шансове…Денят е подходящ да скрепите най-близките си взаимоотношения, включително в дома и семейството ви, като изчистите евентуални недоразумения, смените подхода си, действате нетрадиционно, но без да губите целите си от поглед и в по-далечно бъдеще.

Близнаци, Водолей, Везни– звездите осветяват вашите партньорски отношения, важни да вас връзки. Днес може да получите изненадващи новини и нека те да ви зарадват. Няма да ви липсва внимание и подкрепа, но за съжаление част от близкото ви обкръжение може да се държи и непредвидимо. В такъв случай- звездите ще ви покажат какво трябва да се обнови във вашите отношения, за да са те поздрави, за да не бъдат прекратени и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще са допълнителни, непредвидени, включително като допълнителни изисквания. Може да чуете новини, предложения, да проведете разяснителни разговори, които да преобразят предварителните ви планове. Денят все пак може да е и високо-ефективен, да намирате нетрадиционни начини, за да се справяте с текущи ангажименти. Все пак, ако има някакви слаби звена в професионалната ви реализация, то те ще бъдат видни днес, не пренебрегвайте знаците на звездите, посланията към вас може и да са по-дългосрочни. Не са изключени внезапни, допълнителни харчове или разбирате какво ви дестабилизира финансово, съответно- трябва да обновите, промените, за да се предпазвате от загуби.