Тънките презрамки са на мода!

1
133
Добави коментар
svetla58
svetla58

През 90-те и 2000-те Кейт Мос имаше едно блестящо правило – ако няма какво да облечеш, заложи на рокля с тънки презрамки. Супермоделът се появяваше с тях и на партита и на червения килим и винаги изглеждаше страхотно. 

За лятото този съвет е особено актуален днес. И не само за роклите – потниците с тънки презрамки също са страхотен избор ( и спасение от жегите). Роклите са много лесни за носене – можете да  ги съчетаете с кецове през деня и със сандали на ток вечерта – при всички случаи ще изглеждате много секси и женствено. Кейт Мос например обожаваше секси роклите от коприна и ги носеше със сандали с тънки каишки и обувки с нисък ток. 

А потниците пък са още по-лесни за комбиниране – с пола, с къси панталонки или дъмки – все ще изглеждате стилно и секси. При обувките отново можете да заложите на почти всичко – зависи от повода и времето, когато ще го носите. Така че не се чудете и дайте шанс на тънките презрамки – сами ще се убедите колко хубаво допълнение към гардероба ви ще са!

Купи рокля Marciano Guess

Купи потник Mango

Купи рокля Calvin Klein

Купи рокля Jacqueline de Yong

Купи рокля Guess Jeans

Купи потник Mango

актуа

Купи рокля Jacqueline de Yong

Тагове
актуални потници, актуални рокли, Кейт Мос, Кейт Мос модно вдъхновение, летни тенденции, лятна мода, лято, мода от 90-те, потници, рокли, тънки презрамки