Дневен хороскоп за 30 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
138
Добави коментар

09 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната е в Скорпион и традиционно през това време нашите инстинкти, интуиция се усилват в пъти и по един естествен начин денят се преизпълва с ярки емоционални преживявания.

Ще усещаме всички опасности, но и възможности, при Луна в Скорпион е много трудно да бъдем излъгани, това е почти невъзможно.

Да надникнем отвъд видимото с Луната в Скорпион не винаги може да е приятна гледка. В някой случаи може да породи песимизъм или разочарования, но паралелно с това ще се отключат и повече смелост, за да се въздейства на онова, което не е по вкуса ни, за да се справим крайно, осезаемо, трансформиращо и с по-широко отражение.

На първо време можем да очакваме нетрадиционен подход, изненади, които на пръв поглед могат да изглеждат като спонтанни реакции, но на практика да са добре обмислени- стратегически и в по-далечното бъдеще, защото се идентифицират скрити процеси, но и възможности и всичко е добре преценено…

Ескалират отново равносметки на кого и в каква степен можем да разчитаме според това кой ни носи загуби или ползи.

Скорпион е материален знак, чрез него може да се стига до крупни печалби, но единствено чрез подкрепа от страна на съответни личности влияещи върху благосъстоянието, чрез задълбочено проучване, поемане на доза риск, понякога- подчертано психологическо въздействие или манипулация.

Луната в Скорпион изкарва на повърхността онова, което е натрупано в душата ни, ще е интересно да наблюдаваме себе си и важни за нас хора…

Овен, Лъв, Стрелец– денят изисква повишена адаптивност, причините могат да бъдат различни- повишена адаптивност, необходимост да се справите с допълнителни и не планирани ангажименти..Можете да идентифицирате изненадващо процеси, които ви дестабилизират. Ако е така, можете да използвате интуицията си, нетрадиционен подход, за да въздействате. Според подкрепата, до която се добирате- днес преобладават внезапните печалби или ползи в един по-широк смисъл или пък загуби…В оптимален вариант това могат да бъдат и полезни инвестиции или анализирате кой ви носи щети или ви действа обогатяващо…

Телец, Дева, Козирог- може да водите доста емоционални разговори, които ще внесат яснота в партньорските ви отношения, важни за вас връзки. В този процес не са изключени изненади или може да имате усещането, че околните се държат твърде непредивдимо. Самите вие може да се превърнете в източник на вид преобразувания, да се освободите от хора, които препятстват чувството ви на щастие или пък да използвате нетрадиционен подход, за да изчистите евентуални недоразумения, да скрепите отношения, на които държите. Добрата новина е, че можете да въздействате и насочвате, разяснителни разговори са вероятни, също- получаване на полезна информация..

Водолей, Везни, Близнаци– може да ви занимават теми, които са свързани с финансовата обезпеченост, сигурност в професионалната реализация. Мнозина действат по-смело, изграждат си вид стратегия и така успяват да превъртят някой предизвикателства в полза. Можете също да разчитате на полезна подкрепа от страна на определени личности, на които можете да разчитате..Денят е натоварен с множество ангажименти, но и вие сте високо-ефективни имате шанс да превъртате всички предизвикателства в полза и да спечелите от това- буквално и в по-общ смисъл.

Риби, Рак, Скорпион–  инициативността ви днес е много висока, може да предизвиквате разяснителни разговори, да преговаряте за интересите си и така да се добирате до внезапни възможности. Много ще ви помага собствената ви интуиция, стратегия, които няма да ви подведат, ще ви помогнат да изберете най-верния, подходящ път към вашите успехи. Изненадващи известия, в повечето случаи- приятни, даващи допълнителни шансове, но все пак, ако има и такива, които не са твърде по вкуса ви, отнасящи се до хора стоящи далеч от вас или пък до по-далечни перспективи на развитие, тогава вземете мерки своевременно, използвайте нетрадиционен подход за въздействие и т.н. Може да се освободите спонтанно от хора и обстоятелства, които нямат място в бъдещото ви развитие.