Спечелете страхотни преживявания, плажни чадъри и ваучери за IKEA

15
423
Добави коментар

Домът очаква твоето внимание. Но пътешествията също чакат. Спечели приключение, което ще ти покаже България по нов начин.

Какво да направиш? Пазарувай в ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчки или онлайн за над 50 лв. до 25 септември, плати безконтактно с Mastercard®, регистрирай се и можеш да спечелиш безценно пътешествие в България или 1 от 20 малки награди.

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 50,00 лв с ДДС на една фактура/касова бележка в някой от Участващите обекти, плати своята фактура/касова бележка безконтактно или онлайн с Mastercard (кредитна или дебитна карта, издадена от банкова или кредитна институция на територията на Република България преди датата на стартиране на настоящата кампания), и след това регистрира данните от покупката на сайта www.IKEA.bg/Bulgariatrip, като следва посочената там процедура, участва в Промоционалната кампания. За регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Промоционалната кампания. При спазване на условията за регистриране за участие, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.