Дневен хороскоп за 02 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
209
Добави коментар

11 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще направи деня доста динамичен, все ще се намира нещо, което да пали ентусиазма ни, да ни прави по-дейни, инициативни, пробивни, ще „стреляме“ нависоко и надалеч и така можем да очертаем по-далечни хоризонти на развитие.

Аспектацията на звездите ни помага да бъдем високо-ефективни, по-смели, да виждаме повече възможностите, а не препятствията.

В повечето случаи ще се усеща прилив на енергия, ако има някакви препятствия днес няма да се приемат твърде трагично, а по-скоро като предизвикателство, което ще се преодолее, нещо то рода на: „няма начин да няма начин“…

Денят е интересен, можем да разчитаме и на доза късмет.  Някой шансове ще се отключват следствие на тенденции, които сме създали в миналото, а други- на настоящи анализи, правилен подход, инстинкти, вяра в собствените способности.

Не са изключени внезапни събития, които имат положително отражение върху финансовото ни състояние или онова, което отчитаме за ценно.

Чудесен признак е да преобладават печалбите, преговори или разяснителни разговори, с подобно отражение.

Вероятни са  и изненади, вид прозрения и нека те да ни порадват.

По-отворени сме към промени, можем да разчитаме на креативност, която пак така ще води към облагодетелстване, стабилизация, въпреки че може и да е друго, например- да подобрим фона си на съществуване като скрепим отношения с близки хора в дома си, но не само, инвестираме в себе си, в семейството си и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– инициативността ви днес ще е голяма и често ще се оказвате в център на внимание. Всъщност и така е правилно, защото можете да стигнете доста далеч, напред и нагоре към поставена цел. Виждате повече възможностите, онова, което е повод за развитието ви, мечтите ви стават по-смели. Вероятно не бива да пренебрегвате онова, което ви вдъхновява, енергизира днес, то може да е повод за по-широки хоризонти на развитие и просперитет през идните месеци. Денят ви дава шанс да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, понякога и под формата на изненада. Можете да се справите отлично и чрез креативен подход към обновена семейна, домашна обстановка.

Телец, Дева, Козирог– чрез вид подкрепа- тайна или неочаквана вие можете да спечелите нещо. Твърде вероятно е да водите разяснителни разговори и те да ви дадат втори шанс да оздравите връзки, да си върнете нещо изгубено и т.н.Близки до сърцето ви хора могат да ви изненадват, но и вие тях и нека това да ви зарадва. Поглеждате на обкръжението си с „други очи“ и в повечето случай това ще са полезни прозрения. Денят не протича по предварителен график или се раздвоявате между лични и служебни приоритети. Ако има паралелни пътища за вашето развитие и ги търсите, днес можете да ги идентифицирате.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите осветяват партньорските ви отношения или важни за вас връзки. Появява се личност, която ви ентусиазира или ви подтиква да се борите за интересите си. Водите конструктивни разговори или такива, които показват силните и слаби звена във взаимоотношенията . В повечето случаи околните ще ви подтикват да се развивате в определена посока, ще ви помагат или като минимум- ще ви мобилизират, така че да излизате своеобразни победители в словесни битки. Оформят се шансове за печалба- буквално и в един по-широк смисъл, да превъртате предизвикателства в полза, предимно онези, които влияят на благосъстоянието ви или онова, което имате-общо.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и високо ефективен. Звездите ви дават шанс да подействате позитивно на кариерното си развитие, материално състояние или дори здраве. Не са изключени изненади в информационният поток, внезапни предложения, в повечето случаи- подкрепящи ви. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, в такъв случай самите вие можете да смените подхода, така че да получите различен и по-добър резултат от настоящия. Получавате яснота по теми, които са останали неизяснени в миналото, особено, ако целенасочено действате в тази посока.