Силвия Кацарова зарадва почитателите си с ексклузивен рецитал

1
222
Добави коментар
WonderlandAgency
WonderlandAgency

Легендата на българската естрада Силвия Кацарова зарадва почитателите си с ексклузивен рецитал, посветен на автобиографичната й книга „Мой сън…“. Специалното събитие беше организирано от Nurus – една от най-големите световни марки за обзавеждане и цялостни интериорни решения, която отскоро стъпи в България.

„Животът може да бъде много красив, ако съумеем да изчистим душите си от страха. Той има огромна, унищожителна сила. И най-малкото съмнение в сърцето ми е разбивало всяка моя мечта! Всичко, което съм искала да постигна. Вярата в успеха е най-мощната и градивна сила във вселената!“, с тези силни думи от първата й книга емблематичната певица просълзи и вдъхнови гостите на събитието.

Гостите имаха възможността да чуят избрани пасажи от книгата, да получат автограф от любимата си изпълнителка и да дискутират с нея ключови моменти от автобиографията й.

„Изключително съм щастливa и развълнуванa от огромната любов и подкрепа, която получавам през годините от публиката си. За мен този книга е много лична и значима и се радвам, че мога да вдъхновя и докосна сърцата на толкова много хора.“, сподели гранд дамата на българската естрада.

Присъстващите се насладиха на прекрасно изживяване, микс между спиращо дъха изкуство и сетивно пътуване в света на интериорния дизайн. Освен да се докоснат до голямото изкуство на Силвия Кацарова, те имаха възможността да разгледат отблизо едни от най-модерните и иновативни решения за обзавеждане, които Nurus предлага.

„Гордеем се, че една от най-големите световни марки за обзавеждане и дизайн е отскоро в България. Със своя опит в иновативния дизайн и инвестициите, които прави, Nurus играе важна роля в еволюцията на мебелната индустрия в глобален план и вярваме, че българският пазар ще бъде значима част от развитието на този сектор“, каза Недялко Русков, мениджър на Nurus за България.

Nurus внимателно следи икономическите, културните и социалните промени в обществото, за да проектира продукти, които да отговарят на нуждите на съвременното ежедневие.

Компанията предлага продукти и услуги в изключително широк диапазон, от офис и жилищно обзавеждане, през подходящи решения както за бизнес хотели, така и за хотели за почивкa, до цялостни терминални решения, осигуряващи максимален комфорт на пътниците на летищата.

Nurus е създадена през 1927 г. в Анкара, Турция, и днес оперира на повече от 50 държави и е носител на повече от 60 престижни международни награди.