Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен

1
137
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен се изправят един срещу друг в Берлин във финала за Купата на Германия. Очакваме този мач с огромно нетърпение и има защо. Нека ви помогнем да изберете правилните футболни стратегии за залагане за него.

 

Байер Леверкузен изпита разочарование в края на сезона в Бундеслигата. “Аспирините” завършиха на пето място в крайното класиране, само на две точки зад четвъртия Борусия М’гладбах и зона Шампионска лига. Същевременно обаче те успяха да стигнат финал за Купата и сега ще имат възможност да грабнат трофея.

 

За Байер Леверкузен това е четвърто класиране на финал за Купата на Германия. Бившият клуб на Димитър Бербатов има спечелен финал през 1993 година, както и два загубени. Те влизат като аутсайдер срещу баварския колос, но както знаем, в един финал всичко е възможно.

 

Кай Хаверц е голямото вдъхновение в отбора на Байер Леверкузен. Младият суперталант е желан от големите европейски грандове и нищо чудно да напусне клуба след финала. За него това е шанс да спечели трофей с Леверкузен, преди евентуално да напусне клуба. Очакваме Хаверц да е най-зорко пазеният футболист от Байерн в събота вечер.

 

За Байерн Мюнхен е излишно да казваме каквото и да е. Баварците спечелиха Бундеслигата за осми пореден път. След като първоначално бе назначен за временен треньор, Ханзи Флик показа страхотни качества начело на тима и ще остане и за следващата кампания.

 

Формата на Байерн Мюнхен след подновяването на сезона е плашеща за съперниците – десет победи от десет изиграни мача. Това прави шампионите абсолютен фаворит за защита на трофея в Берлин.

 

Можем ли да очакваме изненади от този финал? Ще ви напомним, че във финалите всичко е възможно. Въпреки това, Байерн Мюнхен изглежда твърде силен, за да допусне грешка на “Олимпиащадион”. Нашият съвет е да не търсите големи изненади, докато обмисляте своите футболни стратегии за залагане. Прогнозираме, че това ще бъде още един трофей във витрината на баварския колос.