Рекламни тениски: повече доволни клиенти с малка инвестиция

4
168
Добави коментар

Бизнесът днес използва различни рекламни методи, за да въздейства максимално върху потенциалните си клиенти, партньори, а и служители. Редица са възможностите за онлайн реклама, но те са недостатъчни и често трудно достигат до съвременния свръхинформиран потребител. Ето защо тук ще обърнем внимание на един доста популярен рекламен метод, който е доказано печеливш, а същевременно не е и много скъп – рекламните тениски. Подбрахме няколко важни съвета при избора на рекламни тениски, които със сигурност биха ви били от полза.

Конкретната цел, с която ще разпространявате рекламните тениски, има ключово значение

Да, основната цел е реклама, но различни са проектните цели на съответната рекламна кампания с тениски – имате нужда от брандиране на цветни или бели тениски на едро, които да носят служителите ви в магазина, офиса и т.н. или пък искате да направите рекламни тениски с цел масовото им разпространение на събитие, в което ще се съберат различни хора, с които да ги привлечете като клиенти? Конкретната цел е тази, от която е добре да се водите, за да направите наистина правилния избор. Спомнете си за подаръчните тениски в кутиите на уиски Джеймисън, например. Това е обичана марка, и много нейни почитатели носят тениските навън, на разходка, като по този начин правят реклама на продукта.

С какъв бюджет разполагате?

Количеството тениски влияе върху крайната цена на поръчката, наред с методите на изработка, брандирането, марката рекламни тениски и други. Днес можете да се сдобиете с евтини рекламни тениски за брандиране, благодарение на възможността да купувате на едро.

Рекламни тениски James Nicholson&Myrtle Beach 2020

Закупуването на бели тениски в големи количества, или пък едноцветни тениски на едро, ви спестява доста. Вече налични, тениските са лесни за щамповане и брандиране с дизайн по ваш избор, нужно е само да потърсите изпълнител за тази дейност. Днес това е лесно, тъй като много фирми предлагат изработка на тениски с надпис по поръчка и брандиране на тениски. Няма да се затрудните и в търсенето на доставчик на бели тениски на едро, които могат да бъдат подходящи тениски за щамповане впоследствие. Един от най-големите вносители на тениски в България е агенция Номер Едно Адв.

Върху крайната цена влияние оказва и марката на тениските. Известните Keya тениски например са сред утвърдените на пазара рекламни тениски, но цената им е над тези, които не са представители на известна марка. Снабдяването с тениски Keya или други маркови рекламни тениски също не е трудно, благодарение на фирмите, които са официални вносители за България – като например Номер едно Адвъртайзинг, която е сред водещите вносители на рекламен текстил и разнообразни рекламни материали у нас.

Помислете върху основните концепции – тип, стил, цвят

Типът на тениската може да бъде с традиционно или V-образно деколте, с яка, само с презрамки (тип потник) и т.н. При избора на тениски на едро или при изработка на тениски по поръчка е важно да съобразите целевата група – колко от тях ще са мъже, жени, деца, младежи, каква е конкретната цел на кампанията. При поръчка от тениски на склад, мъжки или дамски тениски на едро, често пренебрегваме типа тениски заради добрата цена, а той има силата да спечели или изгуби таргет групата ни.

По отношение на стила, практичният дизайн печели пред неограничената креативност. При проектирането на дизайна за тениските е важно да съобразите типа дейност, с който се занимавате, както и посланието, което искате да предадете.

И разбира се, цветът, който е неразделна част от това трио, следва да бъде добре подбран и с мисъл – старайте се да се доближавате до цветовете на бранда. Експериментирането с нюанси не е за предпочитане, когато брандът ви вече е утвърден в даден цветови спектър. Цветовете въздействат емоционално на възприемащите ги, затова бъдете внимателни с тях.