Мъжки гривни от естествени камъни

2
256
Добави коментар

Собственоръчно изработени мъжки гривни от естествени камъни с възможност за редизайн по желание на клиента т.е Вие имате възможност да допълните или изцяло да промените дизайна на избраната от Вас гривна от естествени камъни, а също така и да изберете естествени камъни по Ваш вкус и желание.

Ние от магазин Smart Choice ще изработим Вашата гривна и ще Ви осигурим бърза и сигурна доставка в цялата страна. Разбира се ще получите и отстъпки, когато изберете повече от един продукт. Бижутата от нашата марка Danimade са с гарантирано качество, разумни цени и отстъпки при закупуване на повече от един продукт.

В миналото носенето на бижута не е било само с естетическа цел. Накитите винаги подчертават индивидуалността и личния стил, но ако обърнем поглед назад във времето, ще научим и за по-интересни символики. Ако някоя личност е принадлежала към военна или религиозна структура, тя е разполагала с определено бижу, с което да го легитимира пред останалия свят. Бижутата са имали и имат ролята и на амулети, а някои от тях са били с магически свойства. Избирано е специално време да бъдат изработвани, за да съчетаят в себе си невидими сили, които пазят притежателя им и го даряват с благословия във всички дела.

Ако преди години за мъжете гривните от естествени камъни са били просто признак на социален статус, то в наши дни мъжките гривни подчертават изтънчен стил, твърд характер и голяма доза свободолюбие. По традиция мъжете залагат на по-тъмните тонове, но в последно време мъжкия взор се обръща и към по-ярките цветове. Напред мъже, ние също можем да сме красиви.