Дневен хороскоп за 05 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
168
Добави коментар

14 лунен ден, Луна в Козирог, Пълнолуние, Лунно затъмнение

 

Пълнолунието винаги води до развръзки или пик от събития, ярки емоционални преживявания, които имат широко отражение, показателни са и т.н.

Това Пълнолуние и Лунно затъмнение осветява ключови приоритети, които се отнасят до социалния ни статус, кариерно развитие, брачни отношения, семейни условия на съществуване. Въпреки че е неделя, случващото се сега, решения, които се вземат ще ни влияят и през идните седмици.

Луната в Козирог не предразполага към кой знае какво позитивно настроение, напротив, мнозина може да бъдат обзети от по-песимистични мисли, но те също могат да бъдат и реалистични, да ни изправят пред вид истини, такива, каквито са и без розови очила. Денят може да е доста отрезвяващ и нека на базата на вид анализи, прозрения, действаме максимално конструктивно, целесъобразно, до колкото можем и според зададени вече тенденции, все пак Пълнолунието дава „пълнота“ на минали инициативи.

Счита се, че охлаждане на емоционална привързаност, чувства по време на Лунно затъмнение е безвъзвратно. Това Лунно затъмнение е полусенчесто, така че това послание не е императивно, но в нюанси- ще има съответно въздействие.

Това е подходящо време да се изчистим от негативни или безсмислени емоции, вид привързаности, в крайна сметка- като осъзнаем, че конкретен човек или обстоятелство няма място в бъдещото ни развитие.

Лунните затъмнения влияят подчертано на домашната среда на съществуване и нека се постараем да я подобрим.

Физическото ни състояние също реагира, ако сме здрави- няма да го усетим толкова, но при наличие на заболявания- те ще напомнят за себе си.

Ако има нещо, което тревожи душата ни, хубаво е да се концентрираме върху начин- как да отстраним първопричината и своеобразен шанс ще изплува пред нас, ако не веднага, то през идните няколко дни.

Вечерта не са изключени ярки, показателни сънища, неспокоен сън…

Овен, Лъв, Стрелец– звездите осветяват приоритети, които са свързани с вашата сигурност, която се отнася до вашия дом и семейство, източници на доходи и т.н. Можете да подействате положително на всичко горе-описано като проведете нужните разгорои, преговори…В друг случай- през този ден предстоят развръзки, които са като окончание на вече зададено направление. Също- разбирате определени хора дали ви носят повече щети или ползи, на кого и в каква степен можете да разчитате. Повишени разходи са вероятни, но може да бъдат компенсирани от подкрепа. Денят е натоварен с множество ангажименти, понякога допълнителни, непредвидени, хубаво е да сте по-внимателни и към физическото си здраве.

Телец, Дева, Козирог– нещо във вашата емоционална привързаност към важни за вас хора може да се промени осезаемо, бих казала- безвъзвратно. Това не е задължително да е лошо, но задължително ще бъде следствие на натрупани вече тенденции, прозрения, до които сте достигнали,  съответно- на кого и в каква степен можете да разчитате. Вашите преценки са хладни, рационални и в повечето случаи- целесъобразни. Чудесен признак е, ако днес между вас и важни за вас хора цари хармония или пък евентуално напрежение се тушира и чрез конструктивни разговори. Скъсани контакти днес, подобни решения, едва ли ще бъдат възстановени.

Близнаци, Водолей, Везни– денят осветява приоритети, които се отнасят до професионалната ви реализация, финансова стабилност, онова, което отчитате за ценно за вас, включително-здраве. Чудесен признак е днес да получита неочаквана подкрепа, която да ви подейства обогатяващо- буквално и в по-общ смисъл. Трябва да се отнасяте внимателно към обстоятелства, които точат ресурсите ви. Денят е подходящ да ликвидирате, оставите зад гърба си всичко, което ви действа дестабилизиращо, а може да има негативен ефект и върху здравето ви. Ако е възможно не се претоварвайте, прекарайте деня приятно само с близките си в уединение и т.н. Ако се оформят алтернативи на развитие- не ги пренебрегвайте.

Риби, Рак, Скорпион– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Чудесен признак е днес да прекарате приятно, да оздравите отношенията си, да успеете да изчистите евентуални недоразумения. Конфликти, късане на връзки, ще са ясен признак, че различията са трупани дълго време, пак така ще изискват доста усилия, за да бъдат преодолени или пък- завинаги ще останат зад гърба ви. Отношенията ви може да се променят и това да е напълно във ваша полза, ако наблегнете на конструктивни разговори, анализирате някой слаби звена и ги отстраните…Все пак зависи и вие всъщност какво искате…