Защо е необходима абонаметата поддръжка на сгради?

1
169
Добави коментар
zapoznaise

Всички сгради – от индустриални обекти до малки апартаменти и къщи – могат да причинят проблеми на обитателите и гостите в нея, поради грешната им поддръжка.

Съществуват ред проблеми свързани с хигиената на еднин имот, с влагата, с лошо поддържаната инсталация и какво ли още не. В много от случаите последиците от тези неточности се разбират след извършването на скъпоструващ ремонт.

За това и разумни хора в днешно време се стремят към ранното откриване на даден проблем и оценяват ползата от една цялостна инспекция на сградата, в която са избрали да живеят. Една такава инспекция може да бъде извършена само от професионалисти и хора, които са утвърдили опита си в управление на имоти и да спести средства и време.

Една съвременна сграда е система от много дейности и структури. Ако едно от тези неща не работи добре или не е поддържано правилно, тази система започва бавно, но сигурно да се руши. Без абонаментна поддръжка дори и дребни неща могат да нарушат баланса на един имот. Ако напримен климатичната система не е изправна, може да се появи влага, мухал и плесен. Ако електричеството не работи правилно може да доведе до оскъпяване на месечното потребление

От друга страна чистотата на една сграда също е много важна. Стълбите, парапетите, коридорите и фоайетата трябва да се почистват ежедневно , за да се поддържа високо ниво на хигиена. Една абонаментна поддъжка на имоти осигурява фирма за почистване в София, или е който и да било град в страната. Професионалистите знаят как да вършат добре работата и осигуряват на собствениците на имоти спокойствие, като ги лишават от излишните грижи.

Фирма за професионална поддръжка на сгради осигурава улеснения за вас като предлага:

Осигуряване на персонал за изпълнение на всички ваши изисквания;

Наемане на охранителна фирма и контролиране на видеонаблюдението;

Организирането и управлението на необходимите ремонтни дейности;

Светкавична реакция при аварийни случай и възникнали нередности;

Управление на всички инсталации в сградата( ВиК, електричество, климатици и др.)

Ремонт на покриви, слагане на гръмоотводи;

Поддръжка на градини и зелени площи, прилежащи към сградата;

Поддръжка на басейн;

Поддръжка и почистване на общи части:(тротоари, алеи, площадки и др.)

Почистване на вътрешни общи площи : (коридори, стълбища, тераси, парапети, врати и каси на врати, стъклени прегради, первази и други.);

Почистване на подземни паркинги и гаражи;

Изнасяне на сметта от всеки офис или апартамент до кофите за смет;

Снегопочистване;

Пест контрол – обработки срещу вредители;

Плащане на сметки за общите задължения на сградата;

Това е само малка част от дейностите, с който можете да удължите живота на сградата, в която се намира вашият дом или офис.