Дневен хороскоп за 08 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
182
Добави коментар

17 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

Луната е във Водолей до 21 ч. бг време. Докато Луната е във Водолей нашата социална активност продължава да е много висока и да ни носи ползи- вид подкрепа, шанс да получим необходима информация, да се разтоварим, прекараме приятно в хубава компания, с приятели и т.н.

Припомням, че до 25 юли ние можем да постигаме почти всичко, което желаем чрез дар словото си, като преговаряме за интересите си, споделяме мисли и идеи..Вероятността да открием някой, който да ни подкрепи е много висока…

Същевременно днес и през идните около два дни, ескалира паралелна нагласа, която тревожи душата ни. Нашите мисли понякога ще противоречат на онова, което е благотворно или дори обогатяващо за нас.

Това ще създаде известен вътрешен дискомфорт или колебания какъв избор да направим, не е изключена и известна раздразнителност.

Въпреки всичко денят е позитивен в повечето случаи.

Луната във Водолей „осветява“ нашето бъдеще и съобразно това на кого можем да разчитаме…

При Луна във Водолей се постигат успехи, ако открием вид съмишленици, хора, с които да си сътрудничим, иначе- доста по-трудно.

Това е период през месеца, когато можем да прогресираме чрез своите връзки или защото сме по-отворени към новото, различното, нестандартното..

Когато Луната навлезе в Риби- желанието за почивка и релакс се усилят, мнозина ще предпочетат да прекарат вечерта спокойно, в уединение, само с близки интуицията и чувствителността ще се усилят значително.

Вечерта са възможни показателни сънища.

Овен, Лъв, Стрелец– денят предразполага към усилен информационен поток, който може да е повод да получите ценна информация, интересни предложения, вид яснота или поне шанс да се разтоварите в приятна компания. Няма да ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се по оптимален начин. Същевременно мнозина ще изпитват вътрешно напрежение и безпокойство, това може да бъдат и предчувствия, желание за базисни трансформации. Не губете целите си от поглед и всичко ще е наред, ако се налага- обръщайте повече внимание на близките си, семейството си, те може да имат подчертана нужда от това.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста натоварен, вероятно и над средното ниво. Същевременно обаче, това е благоприятен период да се представите в оптимално позитивна светлина, така че да спечелите нещо- повишение, бонус, морално удовлетворение. Чудесен признак е днес да получите предложения, които влияят на финансовото ви състояние, подходящо е самите вие да сте по-инициативни в тази посока. Същевременно, ако има натрупани недоразумения между вас и важни за вас хора, партньори, то те днес ще напомнят за себе си. Можете да се опитате да смените подхода, за да получите различен и по-позитивен резултат. В друг случай случващото се днес ви показва фокус, който ще ви занимава през втората част на юли…

Близнаци, Водолей, Везни– възползвайте се от аспектацията на звездите, те ви дават шанс да въздействате на събитията и тенденциите над средното ниво. Често може да се оказвате под светлината на прожекторите, действията ви ще имат широко отражение, дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано, без последици и т.н. Вие сте склонни да влизате в словесни двубои и така е правилно, можете да излезете своеобразни победители. Същевременно ежедневието ви е доста напрегнато, носи напрежение, в по-крайни форми конфликти. Ако има стари и спорни въпроси, то те ще напомнят за себе си. Сега ви се дава втори шанс да въздействате, все пак евентуални недоразумения ще се изчистят едва в края на юли, но сега можете да насочвате…

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, възникват допълнителни или непланувани ангажименти ,въпроси, които не са били разрешени до този момент. И така, днес можете да въздействате на всичко горе-описано, включително като разчитате на натрупан опит, скрита информация, до която се добирате. Получавате подкрепа от страна на семейството  си, въпреки всичко хора близки до сърцето ви може да се превръщат в повод за напрежение или пък- нараства необходимостта им обръщате повече внимание…