От какви дрехи се нуждаем за плажа

1
155
Добави коментар

Всяко себеуважаващо се момиче знае, че лятото е сезонът на разголените одежди. Но това не означава гардероб пълен само с бански костюми. Ще се наложи да разполагате с още някои свежи придобивки. Със сигурност притежавате много хитови дрешки от предните сезони, но кой не копнее за нещо ново?!

Какво да подготвим за летните месеци

Топове и поли – те са абсолютен хит, при това не от вчера. Моделите, които разкриват повече плът, не само осигуряват минимално обличане в жегите, но така може да събирате тен, без значение дали се разхождате или сте на плажа.
Панталоните над глезена са напълно задължителни за онези от вас, които искат оптично да удължат бедрата си. Гарантирано ще свалите и няколко килограма от визията. Ако решите редовно да правите разходки в този вид, оборудвани с високи токчета, непременно ще стегнете мускулатурата на краката и ще изглеждате по–слаби.

Късите панталонки не бива да се пренебрегват. Независимо от фигурата, с кецове или висока обувка ще останете очаровани от ефекта им. Те лесно могат да се трансформират от ежедневно облекло към такова за официални случаи.
Дънки под всякаква форма. Това е актуално през всеки сезон. Не се лишавайте от тях и сега. Желателно е да се сдобиете с поне един чифт нов модел, който да освежи вече наличните. Топлината не е пречка да ги носите.

Нови бански. То се разбира от само себе си. Може ли лято без нов бански костюм?! Лесен вариант за подновяване на тези, които сте носили през изминалите сезони е комбинирането на стара долна част с ново горнище или обратно. Ефектно парео или шал може да се окаже най–важната ви придобивка. Може да го носите и като топ. На ваше разположение са толкова ефектни начини за връзване. Едва ли някой ще познае, че моделът е лично творение.

Шапки – не се лишавайте от тази шикозна добавка. Шапката не служи само за предпазване от слънчевите лъчи. Тя внася елегантност към всяко облекло. Съчетана с дълга рокля може да е препратка към романтичните мигове през горещите месеци.

Не пропускайте чантите. Този толкова важен и женствен аксесоар сега добива по–големи форми от всякога. Но това е голям плюс, тъй като ще имате на разположение цялото пространство за всичко нужно. Хавлия, лосион, резервен бански… да не забравим и самочувствието. Облечени в красиви дамски дрехи по последна модна тенденция, то обезателно ще е налично. Предвидете и малка по обем, но кокетна чантичка, която ще предложи място за съхранение, колкото за един телефон и освежаващи кърпички. Дискотеката има нужда от такъв тип малка чанта.

Чехли и сандали. Знаем, колко обичате високите токчета. Няма по-женствена и секси визия от това, но за плажът са малко неприемливи. Обновете колекцията си от сандали с няколко удобни варианта за пясъка. А когато не сте сигурни накъде ще ви отвее вятърът, подсигурете се със средна, ежедневна височина, която би била подходяща за всеки повод и случай.

И не на последно място, да не забравите доброто си настроение. Усмивките са мощни разкрасяващи инструменти. Бъдете весели и оптимистични. Радвайте се на новите си придобивки и примамливите слънчеви лъчи. Лятото е за това, да покажете своята красота на света.

Красиви и стилни дамски дрехи от Alessa.bg – кажете чао на посредствеността!