Как да изпъкнете с бяла рокля през лятото

1
111
Добави коментар
clashbade
clashbade

Роклите са една от най–широко използваните дрехи в дамското ежедневие. Що се отнася до цветове и модели, едва ли можем да се радваме на по–голямо разнообразие от вече съществуващото. Но дизайнерите винаги ще намерят с какво да ни изненадат, така че да го пожелаем като последно попълнение в своята колекция неотразими рокли.

Колко е актуален белият цвят

Всички сме чували прословутите хвалби за черната рокля и как тя е неделима част от гардероба на момичетата. С бялото нещата не стоят по много различен начин, но то има своята специфика. Дали това е запазена марка на булките или можем да си позволим пищната невинност и в ежедневието?

Първото, което ни хрумва, е колко лесно се цапа. За сметка на това, излъчването което въплъщава една бяла рокля, не може да се замени от никоя друга дреха. Отдавна не е модерно на всяка цена да сме булки, но никой не ни казва кога и какво да обличаме. Нежният нюанс олицетворяващ романтичното кътче от душата на едно момиче е перфектен за лятото. Дали ще изберете неангажиращ и фриволен тоалет за плажа или ще се подвизавате като фея в нощните заведения, бялото в своята простота ще ви накара да изпъкнете. Лятото е перфектният сезон за това.

Белият цвят не привлича слънцето, а свободните модели могат да ви осигурят незаменима прохлада. Другото неоспоримо преимущество е тенът. Малко или много всяка от нас променя естествения нюанс на кожата си през горещите дни. Това е идеална предпоставка да носите бяло. Този цвят може да ви направи да изглеждате неустоими в слънчевия си загар. Примамливият контраст с кожата може да се окаже максимално сполучлив аутфит.

Дълга или къса, бялата рокля може да бъде символ на свежест и чистота. Едноцветните варианти позволяват голяма свобода при избора на обувки и чанти. Съчетана с блясък и подходящи аксесоари, една бяла рокля би станала хитът на вечерта.

Веднъж в живота ли е балът

Много момичета се подготвят с трепетно очакване за балната вечер. Това е техният звезден миг. Всяка се стреми да изглежда красива, да бъде като кукла – нежна и ефирна. Каква може да е съдбата на тоалетите след това, зависи само от вас. Дори и балните модели с лека трансформация могат да се превърнат в често използвани. Винаги можете да си намерите повод да заблестите отново. Грижата за красотата в ежедневието не трябва да отстъпва по нищо на емблематичната вечер.

Елегантнирокли за неотразими дами, от Alessa

Това наистина може да се окаже прелюдия за най–важния ден от живота на едно момиче. Красивите рокли обаче не са само за сватбения ден. Те са за всеки един момент, в който спящата красавица иска да се събуди и да покаже какво притежава.

Кое ни прави привлекателни? Ние вдъхваме живот на дрехите или е обратното? Истината е, че подходящото облекло може да е най–доброто ни допълнение. Едва ли е нужно да се олицетворяваме с него, но то определено има голям принос за нашия облик. Действието не е еднопосочно. Дори и да не робувате на подобни схващания, не подлагайте на съмнение ефекта от хубавата рокля. Силата е в разнообразието на красивите модели. Следващия път, когато търсите начин да си осигурите динамика и стил, не се колебайте да прибегнете до малките хитринки, приютили се в необятния ви гардероб.