Морска почивка през Юли в Приморско – Хотел Свети Стефан – Приморско

1
129
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Свети Стефан” се намира в тихата и спокойна част на Приморско, на около 200 метра от Северния плаж. Центърът на курортното градче, където са съсредоточени всички атракциони, заведения и магазини е само на около 5 минути пеша от хотела.
Хотел „Свети Стефан” предлага всички удобства за приятна лятна почивка. Пететажната сграда е със съвременен дизайн, който съчетава прекрасна архитектура и практичност.

​​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 34.50 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при минимум ДВЕ нощувки и включва:

Една нощувка в двойна, тройна стая или апартамент, но при максимална заетост на редовните легла
Една закуска
Една вечеря
Външен басейн, чадър и шезлонг
Wi-fi в общите части на хотела​

​​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 101лв.
ВИП ваучерът е за ДВАМА възрастни и ДВЕ деца до 11.99г., при минимум ДВЕ нощувки и включва:

Една нощувка в апартамент
Една закуска
Една вечеря
Външен басейн, чадър и шезлонг
Wi-fi в общите части на хотела

*​Пакетът със закуска и вечеря започва с вечеря в деня на пристигане и приключва със закуска в деня на заминаване.
*Закуска (08:00 – 10:00ч) на блок маса – яйца, колбаси, млечни продукти, корнфлейкс, тестени изделия, сезонни зеленчуци и плодове и десерти, топли напитки (чай, кафе), мляко, сок и вода.
*Вечеря (19:00 – 21:00ч) на блок маса – традиционна българска кухня – салати, скара, готвени ястия, сезонни плодове и зеленчуци, десерти и други.

На разположение на гостите са ресторант, в който се сервира закуска, обяд и вечеря на блок маса, и механа в балкански стил. Достъпът до етажите се осъществява посредством панорамен асансьор.
В двойните стаи настаняването е на две отделни редовни легла, като при необходимост има възможност и за трето допълнително. Стандартното обзавеждане включва още двукрилен гардероб, бюро, куфарник и нощни шкафчета.

Външен плувен басейн с шезлонги и чадъри около него, както и джакузи са на разположение на желаещите да поплуват и на любителите на слънчевите бани.

За съхранение на ценности на рецепция се осигурява сейф срещу допълнително заплащане. Ютия и дъска за гладене се предоставят при поискване от рецепция. Wi Fi в лоби бара на хотела.