Спечелете велосипеди, машини за лед, чаши и кутии с кафе Jacobs

12
326
Добави коментар

Кампанията се организира и ще се проведе в социалната мрежа Instagram и профила на Организатора.

УЧАСТИЕТО В КАМПАНИЯТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА.

В кампанията участват всички лица, които отговарят на условията на Раздел 4 и които в периода на Кампанията са: Направили креативна и оригинална снимка на тема „Улови своя летен кафе момент“. Качили са своята снимка в Инстаграм (като пост) с хаштаг #JacobsIceSummer. За да е видим хаштагът,  профилът на участника трябва да бъде публичен.

Участниците в Кампанията могат да участват и да качват създадени от тях снимки без ограничения по отношение на техния брой.  (стига те да съответстват на условията в точка 5.3)

Чрез участието си в Кампанията, участниците декларират, че разбират и приемат факта, че могат да качват снимка, която е създадена от тях и не е копирана от други източници. Съдържанието не трябва да е с неприлично и нецензурно съдържание; не трябва да е неморално, да съдържа клеветнически детайли, обидни думи или символи, които пряко или косвено обиждат хора от определена раса, етнос, религия, сексуална ориентация или социо-демографска група; не трябва да съдържат или да реферират към марки и продукти, конкурентни на тези на Организатора. Участващите предложения не трябва да съдържат заплахи към трети физически или юридически лица, нито да накърняват нечие лично пространство, право на личен живот и/или други права на физически или юридически лица и не трябва по никакъв начин да нарушават действащата нормативна уредба. Качените от участниците снимки трябва да отговарят по съдържание на посочената тема и да включват композиция, която е свързана с кафе и лято.