Блогът на Апостол Апостолов :: РУСКО МЕКЕРЕ ЛИ Е РАДЕВ

1
241
Добави коментар

                                                                        МНЕНИЯ

 

Бившият военен министър Николай Ненчев коментира акцията на прокуратурата в президентството:

„Като бивш министър на отбраната предупредих още преди месеци, че вероятно и чуждите служби са прихванали престъпна активност, нямаща нищо общо с дребнави проверки и интриги.

 

За мен беше ясно, че Радев до край ще се бори да саботира сделката за изтребителите F-16, включително поставяйки се в услуга на чужда държава. Още тогава стана ясно, че руски интереси се намесват в националните ни приоритети и тези на съюзниците ни от НАТО и Радев е техен инструмент“.

 

Мнение по въпроса изказа и Валери Симеонов:

 

„Не трябва да има недосегаеми. Законът е над всички. Трябва да изчакаме и да видим какви точно обвинения ще бъдат повдигнати и как ще бъдат аргументирани те. Според мен е недопустимо, ако има държавна измяна, да чакаме да свърши мандата на някой си и тогава да се действа.

 

Радев пада на много ниско ниво и само обижда управляващите. Предполагам, че рано или късно ще бъдем информирани за „внезапното“ нахлуване в президентството. Такива акции се правят, когато има опасения от скриване и заличаване на документи. Как да влязат прокурорите? През комина на президенството ли?“

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.