Дневен хороскоп за 11 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
148
Добави коментар

20 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен ще повдигне тонуса и адреналина ни, така че по един естествен начин и нашата инициативност ще нарасне, също- готовност да се борим за интересите си. Тенденцията ще расте през целия ден и късно вечерта може да избие в агресия, ако не внимаваме.

Луната в Овен подпомага нашата „пробивна сила“ и ние сами можем да се убедим в това, когато я канализираме в конкретна цел, която зависи от собствените ни действия.

В душата на мнозина може да ескалира безпокойство, което е свързано със стари и неразрешени въпроси, вид сигурност в един по-широк смисъл. И отново- социалната активност, общуването, ще се оказват полезен буфер, който ще се превръща във възможности…

Мнозина ще изпитат желание да блеснат, да изпъкнат, ораторските способности, вид убедителност ще са определящи за крайния резултат, но при всички случаи мнозина ще се проявят точно по този начин.

При Луна в Овен не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност, така че предварително трябва да изберем обща цел, която да се обсъжда и да не накърнява интересите на отсрещната страна. Иначе леки противоречия могат да прераснат в словесна война.

Овен, Лъв, Стрелец– често ще се оказвате в център от внимание и не без причина. Вашата активност ще расте и ако я канализирате в обмен на информация, идеи, предложения, разяснителни разговори, срещи, включите вид аргументирана убедителност, тогава ще можете да спечелите нещо скъпо за вас- любов, пари или друго. При всички случаи денят е динамичен, интересен, изпълнен с възможности. Няма да ви липсва компания и подкрепа. Вие защитавате себе си и интересите си по-яростно от обикновено, особено, ако има неразрешени въпроси, които са натрупани в миналото ,засягат най-близката ви среда-дом, семейство, но не само. Внимавайте да не преминете границите на добрия тон, залагайте на диалогичността и ще успеете да превъртите предизвикателствата в полза.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, може да изисква повишена адаптивност, може би да реагирате на момента, за да не пропускате възможности, но да се предпазвате от някой предизвикателства, които могат да засегнат пряко и финансовото ви състояние. Водите разяснителни разговори, ако има някакви тайни, въпроси извън контрола ви, то те днес ще ескалират, но паралелно с това ще ви се дадат обходни и допълнителни пътища за въздействие, така че да извлечете полза от съответна ситуация…Допълнителна яснота, която получавате ще ви помогне да видите една по-цялостна картина, така че да направите оптимално правилен избор, ако ви се налага такъв…

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, в обкръжението на мнозина има силна или енергична личност, която им указва съществено въздействие…В друг случай- осветяват се партньорските ви отношения, лични или делови, съответно на кого можете да разчитате, кой ви дестабилизира и т.н. Известно напрежение в комуникацията е доста вероятна, особено, ако в миналото са се натрупали недоразумения, то те сега ще ескалират, за да вземете мерки. Добрата новина е, че можете да въздействате на околните чрез дар словото си, вид убедителност, бих казала-чар. Все пак може да ви изглежда, че трябва да правите компромиси, за да задържите определено внимание. Ако е така, тогава ще прецените днес в по-ярки краски дали това си струва и т.н. Здравите връзки могат да станат още по-здрави чрез комуникация, а останалите ще преживеят криза или направо ще се разпаднат, ако не преминат този своеобразен тест за издръжливост.

Риби, Рак, Скорпион–  ежедневието е натоварено с доста ангажименти, но и резултатно. Дава ви се отличен повод да „блеснете“ и със съответните позитиви, особено, ако сте си избрали практична или бих казала- материална цел. Повечето от вас могат да разчитат на семейството си, на близките си. Но не са изключени и допълнителни разходи, ако са добре обмислени, значи всичко е наред. Все пак се пазете напрежението от текущи задачи, необходимост да защитите интересите си- финансови и не само,  да не се превърне в конфликт, особено в късния следобед и вечерта.