Лесна магия за защита на дома

2
148
Добави коментар

Ритуал за защита на дома и пречистване от лоша енергия

В това динамично време често ни се налага да сменяме своя дом или квартира. Независимо дали влизаме в нова къща или искаме да пречистим дома си или да ни върви в новата квартира, има няколко лесни начина да го направим с подръчни материали.

Енергийно пречистване на дома с морска сол

Разтворете шепа едра морска сол в литър вода, задръжте ръцете си над нея, помолете архангел Габриел да внесе любов и късмет и да защити дома ви, след това започнете да пръскате с вода пода на всички помещения, започвайки от входната врата, продължавайки по посока на часовниковата стрелка във всяка една стая, докато се върнете обратно до вратата.

След това, намокрете дланта си и сложете „печат“ на вратата, като визуализирате как всичко лошо остава отвън, а вътре влизат само късмет и положителни емоции.

Накрая, изсипете остатъка от водата във всеки канал в дома ви. Добре е този ритуал да се извършва при новолуние или в понеделник ако не искате да чакате дълго. Препоръчително е преди ритуала да изметете всички стаи и да изхвърлите старата метла.

Амулет за защита на дома – картина със сигил – Artofamulets.com

След това е добре да поставите сигил за защита и късмет в дома, или ангелски знак на Ангел Габриел или фън шуй Комплект с полускъпоценни камъни за дом. Ритуала се повтаря когато усетите, че в дома ви емоциите се изострят, или след поредица от болести или несполуки.

Тук можете да рагледате: мощни защитни амулети

Комплект Амулет с ангелски руни за Архангел Габриел и сърце от лунен камък

 

 

Ангелски и други руни можете да разгледате тук: Ангелски руни

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!