Дневен хороскоп за 13 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
151
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Овен

Луната транзитира през последните градуси на Овен и ще нажежи страстите до краен предел.

Това е един от най-напрегнатите дни, през който борбеността, желанието волево и чрез инициативност да се постигат успехи ще достигне до краен предел.

За съжаление ескалира вероятност от агресия, да се надяваме, че ще бъде само словесна и няма да има негативни последици.

Припомням, че Марс е в Овен и ни подтиква да заемаме боеви позиции, буквално и в преносен смисъл. Марс ще остане в Овен до края на годината, но точно през летните месеци ще се проявява в най-голямата си сила и на практика можем да очакваме, че всеки и в различна степен ще прояви или преоткрие в себе си качества типични за Овен- действеност, смелост, пробивност…Дори по-интровертни личности ще почувстват прилив на адреналин, вътрешен подтик „да вземат нещата в свои ръце“…Най-силно влиянието на Марс в Овен ще се отрази на мъжкия пол, особено по-млади мъже, също- енергични по природа хора, лидери- те ще изпъкнат и ще могат да преобразят живота си.

Меркурий от днес ще набере скорост в директно движение, а заедно с него и ние- да осъществим идеи, намерения, които са възникнали в близкото минало. Получаваме яснота или следствия бързо ще се развиват до 17 август със съответни развръзки.

Овен, Лъв, Стрелец– днес могат да произтекат важни събития, които са свързани с вашата сигурност, а тя е пряко определена от подкрепата, която получавате от страна на партньори, личности, които влияят на вашето благосъстояние- общо. Ако до този момент в това отношение е имало някаква неяснота, стари и неразрешени въпроси, които засягат важни за вас хора, то от днес тези приоритети бързо ще започнат да набират скорост и ще водят до развръзки, окончателни като житейски сюжети около 16 август. Днес вие под влияние на повишен адреналин можете да „повдигнете планини“, образно казано. Решителността, вярата в собствените сили, инициативността растат, вероятно и не без причина, а защото мнозина са предизвикани да реагират точно така. Ако насочите тази мощна енергия в позитивна посока, тогава ще имате шанс да направите пробив в избрано направление. Ако това е невъзможно, тогава ще прелистите нова страница, която ще се отрази на социалния ви статус, имидж като минимум. Това не е задължително да бъде лошо, ако трябва да се откажем от нещо или да променим подхода, понякога изпитанията пред, които се изправяме, после се отчитат за благословия.

Телец, Дева, Козирог–  ден, през който може да водите доста напрегнати или емоционални разговори. Ако до скоро е имало някаква неяснота във важни за вас отношения-лични или делови, според зададени вече тенденции те бързо ще започнат да набират скорост. Знанието винаги е сила, а информацията, до която се доберете ще ви бъде много полезна. Може да узнаете тайни, там, където ги има или ако има обстоятелства, които отчитате за извън контрола си, то днес ще можете да им повлияете, но чрез по-решителни мерки, вид крайности в изказа…Ако това е невъзможно, тогава може да скъсате връзки и договори, които повече ви тежат като товар, отколкото да допринасят за бъдещото ви развитие…

Близнаци, Водолей, Везни– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако между вас и определени личности са се натрупали недоразумения, то те днес задължително ще се проявят и нека това да се превърне в повод да ги изчистите. Приоритети, които засягат доходите ви, професионалната ви реализация, също ви показват тенденции, които от днес бързо ще започнат да набират скорост. В повечето случаи в близкото ви обкръжение може да има личност, която да ви действа дестабилизиращо във финансов аспект, но не само. В такъв случай, вие можете да я отстраните от пътя си или да смените подхода, въпрос на избор, но също и възможности. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Елиминирайте слаби звена в отношенията, ако има такива, за да можете да материализирате желанията си. Или пък- ще отворите нова страница…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, те може да бъдат и допълнителни, непланувани или натрупани във времето, които не търпят повече отлагане. В друг случай- влиятелни или власт имащи личности, партньори- лични или делови променят предварителните ви планове с вид претенции. Аспектацията на звездите е такава, че разбирате по различни поводи кой ви носи щети, кой- ползи, буквално и в по-широк смисъл. Избягвайте конфликти, които могат да завлекат и загуби. Не се препоръчват рискови начинания в парични потоци, задлъжнявания и т.н. Денят е подходящ да ликвидирате дългове, може би да инвестирате във вашето бъдеще или пък здраве…Скъсани връзки едва ли ще се възстановят или вече няма да е същото…