Обединени в едно – екология и строителство на сгради

5
269
Добави коментар

Екологичното строителство на дом и спазването на прословутата максима „точно толкова колкото трябва”

     Проектанти, строители навсякъде вече по света се стремят към екологично строителство и запазване на равновесието на заобикалящата ни околна среда. Всеки  новопостроен дом вече отразява това екологично балансирано присъствие със създаването на простор, светлина, специфична  атмосфера.  Нашите специалисти на строителна фирма МД-90 следват  тези европейски и международни стандарти за едно по-добро и устойчиво строителство на жилищни и нежилищни сгради, едно осмислено решение, което отразява новото време и технологии.  Залага се на естествени материали в интериорният дизайн, на изчистени линии, на ред и подреденост. Получава се един резултат, в който външната и вътрешната среда се сливат в  една структурна единица.

    Една нова но по здравословна среда, в която да живеем е максимата, която следват световните тенденции, които се прилагат най вече в нашия строителен сектор, който е един от определящите икономични показатели на всяка страна.

     Повече за изградени строителни обекти за Варна и област от строителна фирма МД-90 на сайта и блога ни на адрес –   www,md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…