Пуснаха нов запис от дома на Бойко Борисов. Виждат се ясно пачките в чекмеджето

1
212
Добави коментар
albenapet
albenapet

Сайтът на журналистката Веселина Томова АФЕРА пусна видео от покоите на премиера.

„За всички, които пожелаха шкафчето – ето го отново – този път и във видео-епизод. Има и нови пачки с номерца на банкнотки… Само кога свършват номерцата на Бойко Борисов?“, написа Томова.

Бел. ред. Видеото в по-голяма степен потвърждава достоверността на снимките от спалнята на Борисов, които бяха публикувани неотдавна, тъй като е много трудно да се манипулира и ще е видно при експертиза.

Това не значи, че не е режисирано (сценографирано). При всички случаи обаче, ако Гешев отново не реагира, ще демонстрира пълната си политическа зависимост, коментира Факти.бг

 

Сега изпращачът на имейла изрично посочва, че има още какво да покаже и възнамерява да го стори.

„Да, имаме и видео! И пачки с още непоказвани номера… Да спрем дотук?! Абсурд!“, се казва в съобщението. Думите кореспондират с реплика на Бойко Борисов от тази сутрин, когато обясни защо няма да подаде оставка: „Служебно правителство – абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наш протест“.

Видеото, озаглавено Na_ gosti_u_Bace, изглежда заснето с мобилен телефон, а държащият го минава от помещение в помещение, надзърта в банята и стига до спалнята. Там отваря нощното шкафче, върху което има пистолет, а вътре – банкноти.

Както и предишните имейли, и този е изпратен през guerillamail (временен имейл адрес – б.р.). Досега имейлите бяха изпращани от български айпи адресът е български, от мрежата на A1, но както вече бе коментирано, това може да се манипулира.

В имейла има и прикачена снимка, която обаче очевидно е от друг момент, защото има разминаване между виждащото се от нея и от видеото.