Видове летни топове, които задължително трябва да притежаваме

1
150
Добави коментар
joli
joli

Видове летни топове, които задължително трябва да притежаваме

       И ето, че лятото отново е тук. Време е да приберем дебелите зимни дрехи, заменяйки ги с нови модни находки, които са подходящи за настоящия сезон. Всяка стилна и изискана дама следи световните тенденции с интерес и знае, че това, което трябва да преобладава през тази година в нейния гардероб, са летните топове. Специално за всички наши клиентки с афинитет към модата създадохме кратък списък с всички видове летни блузи, които трябва да присъстват в ежедневния аутфит. Продължи да четеш и се превърни в топ икона, благодарение на нашите стайлинг съвети!

       Класическа бяла блуза с къс ръкав

       Неслучайно я наричат „кралицата на дрешника“. Този вид дреха е сама по себе си шедьовър, съчетаващ простота и елегантност. Независимо повода и мястото, рядко ще сгрешите, ако изборът е бял летен топ. Това модно бижу е идеалната основа на всяка лятна визия, защото може да се съчетава в всякакви модели и цветове.

       Ефирна блузка с принт

       Несъмнено кокетността и женствеността са поставени на пиедестал през този сезон. И да си признаем, нямаме нищо против! Каква по-красива гледка от жена, облечена със стил и класа, без да е прекрачена границата на добрия вкус? Добави романтика в ежедневието, като съчетаеш ефирен цветен топ с панталон от класически деним.

       Лятна плетена туника

       Благодарение на някои от най-известните холивудски звезди, бохо стилът продължава да е актуален през годините. Ако мечтаеш да привлечеш любопитните погледи на плажа през този сезон, плетената туника е твоят задължителен за притежание артикул. Комбинирай смело с къси панталонки, а ние ти гарантираме, че няма да останеш незабелязана!

       Дантелена блуза с къс ръкав

       Цветната дантела е идеална в случаите, когато искаш да заблестиш и да се откроиш от тълпата. Изрази себе си и вдъхнови околните с избора на този смел летен тренд! Перфектен избор е, когато си поканена на шумно парти или романтична вечеря с любимия човек. Нашият експертен съвет е да заложиш на екстравагантен макиаж. Бъди дръзка със секси червено червило или нанеси очна линия тип „котешко око“. Не забравяй и високите обувки с изящен ток, които ще издължат силуета ти.

       Оувърсайз летен топ

       Ако все още не си стопила онези излишни килограми, които натрупа през зимните месеци и не се чувстваш достатъчно уверена, за да облечеш по-прилепнали дрехи, избери блуза с оувърсайз размер. Свободната кройка може да направи чудеса с фигурата, а ефирната материя подчертава деликатно дамските извивки и ти осигурява комфорт и прохлада, дори в най-горещите юлски дни!

       Ако все още не си попълнила модната си колекция, съветваме те да го направиш с тези пет вида летни топове. Разгледай предложенията в нашия сайт – предлагаме всичко необходимо, за да се превърнеш в звездата на този сезон!