Софтуерно решение: Ето го ключа към успешната дентална практика

1
174
Добави коментар
clashbade
clashbade

Като съвременни специалисти, вие се нуждаете от няколко основни функционалности в помощ на вашата дентална практика

За всеки бизнес вярната посока е да се движи в крак с времето, да се адаптира към новите обстоятелства и да предоставя на своите клиенти качествени продукти или услуги. На теория това е така, а практиката показва, че всяко колебание може да ни струва по-скъпо, отколкото е самата инвестиция. Предвидливо вложените средства могат да се окажат най-успешния ни ход, стига да реагираме на момента, вместо да отлагаме и да търсим причини да се откажем.

Внедряването на дигиталните технологии със сигурност се отплаща двойно, а когато говорим за развитието на дентална практика, това е част от мъдрата стратегия за постигане на високо ниво в професионално отношение.

От какви функционалности се нуждаем

Виртуален фронт офис

Използването на зъболекарски софтуер ще облекчи ежедневните ви административни задачи, ако персоналът на рецепция работи с дигитални формуляри. Те автоматично напомнят за предстоящите часове на пациентите, а графикът е изключително лесен за навигиране. Голямо улеснение е електронното досие на пациента, което съдържа цялата клинична информация за него, както и планираното или вече проведено лечение.

Ефективност при лечение

Независимо дали сте общопрактикуващ зъболекар или тесен експерт в областта на пародонтологията, диаграмата за снемане на зъбен статус ви предоставя информация само за минути. Вие разполагате с данните, където и да се намирате, от което и да е устройство. Така може да следите в движение, когато това се налага, как протича самото лечение, има ли прогрес и да бъдете полезни за пациентите си.

Планирането на лечение е по-лесно отвсякога, защото платформата генерира конкретни предложения, които с няколко клика могат да бъдат редактирани.

Мениджмънт и маркетинг

Всеки дентален мениджър има задача да следи финансовите си резултати, не само да бъде внимателен и грижовен с пациентите си. Това понякога се явява трудна задача, а модулите на денталния софтуер ще ви окажат съдействие и в тази сфера на дейността ви.

Разполагате и с маркетингови инструменти, с които ще имате шанс да повишите лоялността на настоящите си пациенти, както и да привличате безпроблемно нови. Комуникацията с посетителите на клиниката получава допълнителна подкрепа, което винаги ще работи с огромен плюс за вас. Анкетите за удовлетвореност са метод за обратна връзка, който ще ви изстреля право нагоре, на завидно разстояние пред съществуващата конкуренция.

Чрез изпращането на нюзлетъри ще поддържате осведомени пациентите си за актуалните промоции и предложения, а може и да им разкажете за последните си обучения в екипа, да ги поканите на демонстрация и т.н. Вие избирате към коя част от аудиторията да се обърнете, за да поднесете интересната и полезна информация.

DentalCloudPro – софтуер за зъболекари – организирайте перфектно вашата дентална практика.