Правилната грижа за голям бюст

1
193
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съвременните дизайнери създават секси бикини за жени с големи гърди , bodypositive се превръща в мото на модната индустрия , а кърменето е обект на изучаване на феминистки фотографи . Ако сте един от притежателите на великолепен бюст, това не означава, че сте обречени на болки в гърба, видимо остаряване (увисване) на бюста и т.н. Всеки бюст е красив и стига да полагаме правилните грижи, то много дълго време ще можем да се гордеем с него.

Нека да видим какви фактори влияят на външния вид на гърдата:

кърмене и хранене;
промени при теглото;
хормонални промени;
генетични характеристики на съединителната тъкан;
тегло на импланта (ако има такъв);
избор на бельо

Не забравяйте да изберете бельо с вашия размер и носете качествени спортни бюстиета, когато спортувате. Също така е хубаво да си следите теглото и да предотвратявате внезапни скокове или спадове. Стабилното тегло е ключът към младостта не само в млечните жлези, но и в лицето и тялото. Млечните жлези са съставени от жлезисти и мастни тъкани, при всички жени в различни пропорции, следователно значително увеличаване на теглото при някои жени действа върху жлезите и върху тези връзки като лактация, тоест ги разтяга значително.

Сега нека поговорим за самата кожа. В областта на деколтето и млечните жлези, кожата старее по същия начин. Твърде честите ходения до солариума и препичането на плажа под слънцето ще доведат до възрастови петна , ефект на “пергаментна кожа”, бръчки и дехидратация. Следователно трябва да се защитите от UVA и UVB лъчи с кремове със SPF.

След бременност и кърмене, както и след сериозно наддаване на тегло и загуба на тегло, често се появяват стрии по кожата. За съжаление няма клинично доказани начини за предотвратяване на стрии, но препоръчваме да овлажнявате кожата си с комбинация от крем и масло. Овлажняващите и повдигащи пластири и специални кремове за зоната на млечните жлези също създават филм на повърхността, който задържа влагата.