Кой Топ да Изберете за Права Пола: 18 стилни примера за модерна визия

2
195
Добави коментар

Кой Топ да Изберете за Права Пола: 18 стилни примера за модерна визия
от
admin

·

Публикувана 12.07.2020
· Обновявана 20.07.2020

Всяка съвременна жена трябва да има стилна и невероятно женствена права пола в гардероба си. Въпреки строгата кройка на полата, тя може да се използва не само за работна визия, но и за официални поводи и за ежедневно носене. В материала ще покажем най-ярките и подходящи комплекти с права пола молив за красиви модни жени на всяка възраст.
Пола с молив + ниски обувки за бягане
Правата пола е свикнала да се  бъде в тандем с  обувки с токчета. Модните дизайнери предлагат да разнообразят визията ви и да изберете интересни обувки на ниска подметка за строгата права пола молив. Модни балетни обувки, удобни мокасини и стилни маратонки са подходящи като обувки. Разчупете стереотипите на модата, изберете изключителни комбинации. За елегантен външен вид можете да добавите лека блуза, слънчеви очила и елегантна шапка с периферия към правата пола и обувки с ниски токчета.
Права пола и бизнес имидж
Идеална за строгата визия за ежедневието в офиса – права пола молив, риза или блуза с опростена кройка, яке или сако. Модерната визия с права пола е подходяща както за ежедневните работни дни, така и за официални събития, срещи с клиенти в ресторант.
 
 
 
Романтична визия с права пола
За срещи и разходки в града можете да изберете оригинална права пола молив с пеплум. Този модел ви позволява визуално да скриете много от недостатъците на фигурата. Като отгоре можете да изберете не само ефирна блуза, но и стилна тениска с дискретен принт. От обувки са подходящи обувки с токчета, а за модерен външен вид – удобни маратонки.
 
 
ПРАВА Пола  молив + топ
За лятно облекло жените избират ярка пола права молив с висока талия и модерен топ, изрязан топ и изрязан пуловер. Тази комбинация ви позволява да създадете много страстен образ, в същото време нотките на елегантност все още ще присъстват в пълен размер. За Завършване образа на красотата ще помогнат жилетки, болеро, шалове.
Плетена права пола молив + обувки до коляното
Градският образ на модерната жена включва стилна права пола молив, блуза и оригинални обувки до коляното. Визията е невероятно привлекателна, флиртуваща и в стила на модните тенденции. Вместо блуза също са подходящи плетен топ, обемна пуловер и лека тениска.
 
Пола от сатен + блуза
Ако искате да получите образа на страстна модна икона, тогава изберете права пола от сатен . Добре върви визията с лачена кожа и ефирна блуза. Когато събирате тази визия, трябва да бъдете много внимателни, ако отидете твърде далеч с ярки детайли, можете да получите вулгарно излъчване. Можете да избегнете това, като изберете блуза в бяло, черно, бежово и на практика изключвате бижута.
 
Дънкова права пола молив + оригинален топ
Прост ежедневен образ на дама се получава с помощта на обикновена цепка в правата пола молив, изработен от деним и оригиналния топ. Например, можете да изберете карирана риза, голям размер пуловер, интересна риза. Във всеки случай тази визия е подходящ за почти всяка жена, тъй като дънковата права пола е практичен и универсален елемент от гардероба.
Кожена права пола + блуза
Когато избирате супер стилна права пола молив, изработена от кожа, трябва да изберете по-сбит и прост топ. Бяла полупрозрачна блуза, дискретна риза ще се справи. Кожена права изглежда шикозно на жените, но си струва да разберете, че през лятото ще е малко горещо.
 
ПОРТРЕТ ПО СНИМКА ЗА ПОДАРЪК
Нови модели официални рокли
Кралица на лятото- Модерни летни идеи в Бяло
10 вдъхновяващи примера как да носите панталон с висока талия
Модни сватбени рокли
 
 

Етикети: prava polaмодерна визиямодерна полаполапола моливправа пола

Може да харесате още…