Ръчно изработени обеци от стомана Зеринтия

1
152
Добави коментар
teoniko
teoniko

Описание

Ръчно изработени обеци от стомана Зеринтия са изработени от неръждаема и медицинска стомана. Обеците са с обща дължина 4,5 см. Кукичките са изработени от медицинска стомана клас 316 L, за да се избегне риска от раздразнения. Получавате обеците опаковани в подаръчна торбичка и придружени от сертификат за ръчна изработка и гаранция. Тези обеци могат да бъдат чудесен подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин, 8-ми март, или просто за да зарадвате себе си с нещо красиво и изящно.

Стоманата, която се използва за изработка на бижута се отличава с високо качество и ред предимства пред други метали. Тя е хипоалергенна, не предизвиква раздразнения, не променя цвета си, може да се мокри. Дори можете да се къпете в морето със своите бижута от стомана. И не на последно място – цената е доста по-ниска. Не пропускайте да разгледате и колекцията от ръчно изработени обеци, както и колекцията от ръчно изработени бижута.

Цвeтoвeтe, ĸoитo ca пoĸaзaни нa eĸpaнa, мoгaт дa ce paзличaвaт лeĸo oт дeйcтвитeлнитe цвeтoвe нa бижутата, пopaди paзличиятa в ocвeтлeниeтo и тexничecĸитe xapaĸтepиcтиĸи нa eĸpaнитe.

Получавате Ръчно изработени обеци от стомана Зеринтия с гаранция на изработката 2 години. Това бижу се изработва лично за Вас. Срока за изработка и доставка е от 2 до 5 работни дни. При поръчка, ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите.

Ако Ръчно изработени обеци от стомана Зеринтия са ви харесали, можете да направите запитване за тях на телефон 0897 967 107, или като попълните формуляра по-долу с код на продукта ERG-A-0108:

Ръчно изработени бижута от Teoniko – Бижута с харизма

Бижута ръчна изработка от Teoniko – Бижута с харизма

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.