Спечелете 3 луксозни почивки, 300 кожени раници и 1000 портативни батерии от Staropramen

1
183
Добави коментар

Промоцията се провежда в обекти от канал магазини и канал заведения, по одобрен списък на участващи обекти, обозначени с рекламни материали.

Участващи опаковки и разфасовки в канал Магазини:

За да участвате в Промоцията, трябва да закупите от съответния участващ магазин минимум 2 (два) продукта с марка Staropramen в произволна комбинация от следните опаковки и разфасовки:

      Име на продукта     Разновидност     Разфасовка Staropramen OW     Стъклена бутилка за еднократна употреба.     0,33л Staropramen RGB     Стъклена бутилка за многократна употреба.     0,5л Staropramen CAN     Кен за еднократна употреба.     0,5л Staropramen PET     Пластмасова бутилка за еднократна употреба.     1л

Участващи опаковки и разфасовки в канал Заведения:

За да участвате в Промоцията, трябва да закупите от съответния участващ обект минимум 2 (два) продукта с марка Staropramen в произволна комбинация от следните опаковки и разфасовки:

Staropramen OW     Стъклена бутилка за еднократна употреба.     0,33л Staropramen RGB     Стъклена бутилка за многократна употреба.     0,5л Staropramen CAN     Кен за еднократна употреба.     0,5л Staropramen Draught     Наливна бира     0,33л/ 0,5л

Всеки клиент, закупил от участващите търговски обекти, през периода на Играта минимум 2 продукта Staropramen на един касов бон, има възможност да участва в Промоцията. За целта участникът трябва да посети уебсайтa www.staropramenpromo.bg, да снима или да въведе ръчно данни от касовия бон (код на касовия бон, брой Staropramen продукти и стойност на покупката), както и мобилен телефон за връзка.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: