Дневен хороскоп за 23 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
155
Добави коментар

4 лунен ден, Луна в Дева

Ако искаме да организираме малко по-добре деня си и да свършим работа, която иначе се отчита за рутинна и не винаги приятна, то днес е един от най-подходящите дни.

Луната в Дева винаги ни „приземява“ с практичните си оценки, подтиква ни да действаме целесъобразно, а днес- подобно поведение ще води до внезапни шансове за печалба, висока находчивост, намиране на начини за вид облагодетелстване- чисто финансово, но не само, за повишение на доходите, но не даром а следствие на демонстрирани качества.

Внезапни предложения в тази посока /печалба-буквално и в по-общ смисъл/- не бива да се пренебрегват, това може да е сигнал за и посока за бъдещ просперитет, направление на развитие, все пък е въпрос на избор дали ще го приемете.

Всеки един може да бъде вдъхновен от интересна идея и при това осъществима, така че да придобие нещо ценно за него..

И така, днес рутината може и да преобладава по различни поводи, в друг случай- успяваме да се организираме, да бъдем по-ефективни, съответно да получим по-добри резултати.

Силните страсти за малко ще утихнат или ще се премесят с нов практичен елемент…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и восоко ефективен, дава ви се шанс да отхвърлите дела, които сте отлагали до този момент, не ви е достигало нещо, за да се справите и ето, че сега възникват такива шансове. Колкото повече използвате някакъв нетрадиционен подход в заниманията си, обновите нещо, толкова по-значими резултати ще получавате, можете да подобрите доходите си, да спечелите нещо и т.н. Подходящ ден да преговаряте за интересите си, да превъртите някой затруднения в полза. Хубав ден да подействате положително на здравето си, да потърсите помощ, ако се нуждаете от такава.

Телец, Дева, Козирог– това е един от най-силните ви дни през цялата седмица, всичко ще постигате с по-голяма лекота, самочувствието ви ще расте и не без причина. Често ще се оказвате в център от внимание, ще печелите симпатии и вид одобрение, възползвайте се по оптимален начин. Креативното ви поведение и инициативност ще са причина сами да се превръщате в проводник на внезапни, дори изненадващи възможности. Част от тях сами ще застават на пътя ви и все ще се намери някой, нещо, което да порадва сърцето ви.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите ви насочват към варианти на развитие, тази тенденция от известно време ви подтиква да търсите и скрити възможности, вид алтернативи и „аварийни изходи“. Ако се нуждаете от тях, приоритетно в професионалната си реализация, но не само- днес ще можете да идентифицирате подобни шансове. В друг случай- може да решите да намалите темпото, да анализирате миналото, да се концентрирате върху стари и неразрешени казуси, на които пак така ще можете да намерите внезапни начини за разрешаване, особено, ако ги търсите. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, значи- скоро ще отворите нова страница или тази тема ще върви към финиш в края на август и началото на септември. Помислете, изградете си стратегия.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсват внимание и подкрепа, получавате изненадващи известия, предложения и повечето от тях ще са приятни. Подходящо е самите вие да сте социално по-активни, така че да не пропуснете някоя възможност, за да осъществите намеренията си и чрез подкрепа. Подходящ ден да скрепите партньорските си отношения, да ги освежите и т.н. Като минимум- разбирате в по-ярки краски силните и слабите страни във важни за вас връзки и нека това да е повод да отстраните евентуални слабости. В повечето случаи- денят е динамичен, интересен, общувате с много хора, които са проводник на позитивни промени, вид подкрепа, ако се нуждаете от такава и т.н.