Дневен хороскоп за 24 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
109
Добави коментар

5 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева ще продължи да ни насочва към дела, които са повече по задължение, отколкото по желание. Същевременно с подобни приоритети се справяме по-добре, защото критичните и практични оценки преобладават и ни помагат да се справяме оптимално добре, целесъобразно, да вземаме подобни решения и т.н.

Въпреки, че Луната е в Дева, интуицията ни е много силна, а вид прозорливост ще и помогне да надникнем отвъд видимото, за да разберем какво препятства нашите успехи, там, където има спънки- те ще бъдат по-видни от обикновено. Това може да е вид задкулисие или ерозивно влияние, може да е собствената ни умора или липса на дисциплина, необходимост да се освободим от всичко излишно, което черпи ресурсите ни- физически, психически и т.н. А може да се налага да се справим и с някой лични дела, които ни разсейват…

Каквото и да е, припомням, че при Луна в Дева ние можем да „сложим рез в хаоса“ , да извършим своеобразна чистка на онова, което отчитаме за вредно- буквално и в по-широк смисъл.

Все пак денят може и да не протече по предварителен график по горе-посочените причини, но от всеки и от личната му мотивация зависи как ще се справи с някой предизвикателства.

Денят предразполага и към раздяла с илюзии, ако те съществуват- ще са по-видни от обикновено.

Денят е благоприятен и да подействаме положително на здравето си, чрез очистителни диети, посещения при специалисти, ако се налага и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти и за вас е подходящо да се докажете на работното място, за да утвърдите авторитета си, не позволите да бъдете изместени, защитите интересите си или да се предпазите от загуби. Все пак всичко, което действа деструктивно на професионалната ви реализация ще е по-видно от обикновено, ако има скрити процеси, които ви влияят, то те ще бъдат по-видни от обикновено, така че да вземете адекватни мерки. Отстранете волево влияния, които могат да предизвикат загуби- буквално и в по-общ смисъл. Все пак повишени разходи не са изключени, нека да бъдат и целесъобразни. Следобед и вечерта все по-силно влияете на тенденциите и ги преобръщате в своя полза, поне- разбирате на какво можете да разчитате, така че да се възползвате от него. Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, ако се налага да проведете оздравителни процедури.

Телец, Дева, Козирог– в повечето случаи ще се оказвате верен коректив за околните. Вашите критични и практични оценки ще са доста полезни и може да се превръщате в опора на близките си. Все пак вашето отношение може и да разбие нечии илюзии със съответните последици. По-склонни сте от обикновено да показвате на важни за вас хора техните недостатъци. В оптимален вариант-това ще изчисти някой недоразумения а в друг- самите вие ще погледнете с „други очи“ на определени персони и не без причина. Продължават да се осветяват отношенията ви, срещат се идеали с реалности и нека те не ви разочароват. Повечето от вас се чувстват по-силни, защото усещат своето влияние, правота, конструктивно поведение.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите ви подтикват да извършите някакви базисни трансформации в живота си, а посоката много зависи от подкрепата, до която можете да се доберете и към която съзнателно трябва да се ориентирате, защото тя е като скачени съдове за финансовото ви състояние, сигурност или репутация като минимум. Помагат ви практичните оценки, така че ако има вид неясноти, а в по-неприятна форма и грешни представи, дори илюзии, то те ще бъдат по-видни от обикновено, но знанието винаги е сила, така че ще ви помогне да изберете оптимално правилна посока, ако се налага да промените нещо в подхода си, бъдещи планове и т.н. Денят не протича по предварителен график, може перманентно да възникват допълнителни ангажименти, да чувате новини и да провеждате разговори, които обновяват предварителните ви планове. В друг случай-имате нужда от повече почивка, да не се претоварвате и в такъв случай, ако това е възможно- намалете темпото, дори и за да си изясните обстановката около вас…

Риби, Рак, Скорпион– звездите осветяват вашите партньорски отношения, лични или делови. Този процес може да е съпътстван от разяснителни разговори, които в оптимален случай ще изчистят някой недоразумения. Може да видите гледна точка различна от вашата, но е добре да я обмислите, преди да я отхвърлите. Помислете дали и как вашите виждания могат да се срещнат с тези на отсрещната страна, това може да се окаже доста важно за бъдещото ви развитие, важни за вас връзки. Следобед и вечерта нарастват шансовете да привлечете на ваша страна влиятелна опека, да стабилизирате важни за вас връзки. Новини, предложения не са изключени, все по-силно ще влияете на важни за вас хора, възползвайте се по оптимален начин. Няма да ви липсва внимание, думите ви ще имат чуваемост. Ако съществуват по-остри различия, които не намират изход, това ще е признак  за по-радикални промени на различни нива от живота ви.