Любо Киров на музикална разходка из четири десетилетия

1
245
Добави коментар
cvetelinah
cvetelinah

„Ти можеш“ е шестият сингъл от неговия актуален албум „Както преди“, а клипът към него идва след победата му на наградите на „БГ радио“ като гост-изпълнител в песента на годината „Не бих могъл“

Любо Киров влиза в няколко роли в клипа си „Ти можеш“ за музикална разходка из четири различни епохи – хронология на стиловете, които са вдъхновявали изпълнителя от детството му до днес. Песента е шести сингъл от актуалния му албум „Както преди“. Певецът е автор на текста, а по музиката и аранжимента, които напомнят звученето на Майкъл Джексън, е работил с Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Видеото, режисирано от Емануил Алберт, пък е, като всеки от четирите отделни епизода е адаптиран в стила на съответното десетилетие.

„Чувството за хумор и самоирония винаги са били част от мен. Надявам се да се забавлявате много с това видео“, коментира Любо.

Тази година на наградите на „БГ радио“ той имаше три номинации, вкл. за текста на „Както преди“, дала заглавие на албума, а спечели приза „БГ песен“ за съвместното си парче с Павел и Венци Венц’ „Не бих могъл“.