Защо Кортни Кардашиян реши да напусне семейното риалити шоу завинаги?

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 4 юли Кание Уест обяви , че възнамерява да се кандидатира за президент на Съединените щати и това е поредното доказателство за това колко голямо е влиянието на семейство Кардашиян-Дженър върху поп културата, а сега и политиката. От линията на бельо, която се продава за секунди, до многомилионната козметична империя и блестящата кариера в модния бизнес, целият свят се влияе от това семейство.

Но какво, ако след много години живот пред камера, искате да избягате от всичко това?

„Няма нищо изненадващо във факта, че след 12 години живот в светлината на прожекторите, под погледа на вездесъщите камери, в 18-ти сезон на Keeping up with the Kardashians тя иска да напусне шоуто“, пише Vogue Arabia на страниците на броя през юли- Август. Става дума за Кортни Кардашиян .

“Участвам в снимките на риалити шоуто от 14 години…В един момент просто осъзнах колко токсичен ще стане животът ми, ако продължа в същия дух…”

Напускането на Кортни от шоуто съвпадна с първия рожден ден на нейната платформа Poosh. 41-годишната майка на три деца иска радикално да преразгледа приоритетите си.

„Ритъмът на моя живот беше твърде бърз, дори когато направих кратка пауза в снимките, за да посветя повече време на семейството си, не се забави… Но ми трябваше тази отдих, за да разбера какво искат моите деца, да изуча отново техните силни и слаби страни, да изведем отношенията си до нивото… “, казва Кортни.