Дневен хороскоп за 25 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар

6 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни ще внесе „въздух“ в отношенията, които ще се базират на повече разбиране, диалогичност и т.н.

Ако в последно време са ескалирали силни страсти в някой връзки, сега- те могат да бъдат канализирани в оптимално позитивна посока, да бъдат изчистени евентуални недоразумения и т.н.

Желанието да споделяме своите мисли и чувства ще нарасне в пъти. Все ще се намери някой, който да ни въодушеви, да ни изведе извън рутината и обичайното, така че да прекараме деня приятно, да порадваме сърцето си.

Общуването днес ще е повод да се разтоварим от евентуално напрежение, да скрепим важни за нас връзки, да преговаряме за интересите си или просто да прекараме добре в приятна компания.

Тонусът е висок, жизнената ни енергия и адреналин се покачват при взаимодействието с околните…

Повечето от нас ще предпочетат да прекарат деня навън и това ще носи своите позитиви…

Овен, Лъв, Стрелец– вашата социална активност ще е доста висока и това ще е повод да получите ценна информация, ще можете да освежите или разнообразите връзките си, няма да ви липсват внимание и разбиране. Все пак денят осветява вашите партньорски отношения или важни за вас връзки, така че се набелязват всичко, което допринася те да бъдат здрави, но ако има разногласия, които вече са оформили тенденции, то те също ще бъдат видни. Днес можете да изчистите евентуални разногласия като се отдадете на хоби, развлечения, по друг подходящ начин. Ако това е невъзможно, тогава ще е признак, че някой граници са преминати и ще трябват по-сериозни мерки.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен от ангажименти, които по правило можете да отхвърлите доста успешно и със съответните позитиви. Не е изключено да възниква известна необходимост да балансирате между това, което трябва да вършите и онова, което искате. Хубаво е да намерите начин и да си оставите време за развлечения или поне почивка, които могат да ви разтоварят от евентуално напрежение. Появяват се шансове да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, поне се набелязват алтернативи, които ви действат по подобен начин, дори като се доберете до неочаквана, невидима до този момент вид опека. Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, да материализирате част от желанията си и колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по-значими ще са резултатите.

Водолей, Везни, Близнаци– днес често ще се оказвате в център от внимание, не са изключени приятни новини или ценна информация, от която да се възползвате. Чувствате се повече в „свои води“ , дори и само поради факта, че усещате, че влияете по-силно на околните. Вие „определяте правилата на играта“, само можете да се превърнете в проводник на собствените ви успехи или чувство за щастие. Това е сила, но и отговорност, по друг начин казано- крайният резултат ще зависи предимно от личната ви инициативност в определено направление, а звездите ще ви дадат „зелена светлина“.

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква по-висока адаптивност- между това, което сте планували да вършите и онова, което околните изискват, очакват от вас. Денят не протича по предварителен график, може да се занимавате с дела, които сте отлагали до този момент или не са ви достигали сили, време, за да се справите. В друг случай- може да имате усещането, че трябва да направите важен избор, който ще се отрази на финансовото ви състояние, професионална реализация. Избраната посока много ще зависи от проведени разговори, подкрепа, която ще получите от страна на важни за вас хора- семейството ви, други личности, които влияят на благосъстоянието ви. При всички случаи можете да отхвърлите доста дела, също- да откриете пред себе си алтернативни пътища за щастие и просперитет- общо, особено, ако се нуждаете от такива ,инициирате разговори, срещи в тази посока…