Могат ли строителните отпадъци да се изхвърлят в контейнери?

1
97
Добави коментар
saggitarius1

Част от строителните отпадъци могат, които могат да бъдат  изхвърлени са водопроводи и „тонове“ от торби с  отпадъци,  също така стари мебели или ненужни уреди от домакинството

Всички знаем, че контейнерите за смет са направени да издържат на много твърди битови отпадъци, но понякога в  форуми в Интернет може да се открият теми с въпроси къде може да се изхвърлим строителните отпадъци, колко такива се събират в контейнерите за смет и т.н. 

Когато правите строителни ремонти или просто разчиствате от старите си мебели и уреди, може да се поръчат контейнери за строителни отпадъци от https://ekodom.bg. Ние ще ви помогнем да направите правилния избор и да се отървете бързо, лесно и ефективно от боклуците. Предлагаме също така и хамалски услуги.

Как работим ние, ако ни потърсите?

Нашите товарачи САМИ ще изхвърлят всичко ненужно в контейнера за строителни отпадъци и той ще бъде превозен до регламентирано сметище, което има разрешителни за извозване и изхвърляне на боклука. Така че, всичко ще се изпълни без глоби. 

ЗАЩО НЕ Е разрешено от законите да се изхвърлят ненужни строителните отпадъци в контейнерите за смет, които всички ние ползваме?

Във връзка с жилищния кодекс пренасянето на строителни отпадъци не е включено в списъка на комуналните услуги, които се плащат от гражданите. Той гласи, че гражданите плащат само за извозване на твърди отпадъци, но само на такива.

От това следва, че гражданите са длъжни или да се обърнат към специализирана фирма или превозват сами строителните си боклуци.

 Изключение правят само онези граждани, които имат отделно споразумение и допълнително  сами плащат за услугата превоз на строителен отпадък.

Ако използваме стандартните контейнери за отпадъци, изхвърляйки там нашите строителни отпадъци, рискуваме да си навлечем солена глоба.

В частични случаи могат да бъдат налагани и глоби на фирмата, която нарушава законовите норми.

Нашата фирма за извозване на строителни отпадъци е с дългогодишен опит в тази сфера сферата! Може да ни потърсите винаги на посочените номера в сайта ни за превоз на строителни отпадъци, наемане на контейнер за строителни отпадъци, хамалски услуги и др. 

Нашите главни цели са свързани  с това винаги клиентите да бъдат доволни !