Дневен хороскоп за 27 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
161
Добави коментар

08 лунен ден, Луна в Скорпион

Водещо свойство на Скорпион- да открива нови качества,  способи за въздействие в кризисни ситуации. Точно тези характеристики ще отключваме в себе си по различни поводи- превратни моменти, които сами предизвикваме и следствие на силни емоционални преживявания, страсти, които ни обземат или това са външни причини, които ни подтикват в тази посока.

Водещо правило- имаме избор, но вид трансформация или висока адаптивност са почти задължителни, за да можем да бъдем успешни или поне да не бъдем изместени.

Луната в Скорпион усилва инстинктите ни и ние сме по-способни от обикновено да надникваме отвъд видимото, да откриваме първопричини за случващото се в живота ни. Този процес може да е съпътстван днес с елемент на изненада или нарастващо раздразнение, спонтанни и трудно предвидими реакции.

В основата на случващото се- да защитим интересите си, чисто материални, но не само, може би чувство за щастие-буквално или в по-общ смисъл.

Отново ескалират равносметки- кой ни носи щети /финансови или морални/ или пък е повод за благоденствие. Съответно и според подкрепата, която получаваме- едни ще спечелят нещо значимо за тях, ще преобладават позитивите, а други ще търпят загуби и нека това да е повод за анализи, мерки, понякога и по-радикални, както казах вече и още в началото на хороскопа- Скорпион дава широки възможности в тази посока и често причина да станем по-силни или устойчиви на външни влияния.

Ако има вид неискреност във взаимоотношенията- лични или делови, то те ще продължат да изплуват на повърхността чрез реални факти или интуитивни прозрения, предчувствия.

Създаването и укрепването на връзки продължава да бъде лайтмотив, хубаво е да се ориентираме към заздравяване на онези, които отчитаме за важни, ще намерим начин, стига те действително да кореспондират с бъдещото ни развитие.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, може да ви изправя пред някакъв избор, който ще повлияе бъдещото ви развитие. Поне- показателен е за трансформации, които влияят на взаимоотношенията ви- лични или делови, а от там и на реализацията ви…Денят не протича по предварителен график, могат да възникват допълнителни и непланирани ангажименти, особено следобед и вечерта. В друг случай- самите вие се стремите да излезете извън рутината, а може да узнавате тайни, скрити процеси, също- да набелязвате алтернативи на развитие. Доверявайте се на инстинктите си, те едва ли ще ви подведат. Възможни са също допълнителни разходи, в оптимален вариант- те са за любими хора или пък- вие инвестирате в бъдещето си, а може и в развлечение, чувство на щастие и като удовлетворите свое желание. В не толкова подкрепящ случай- търпите загуби /материални или морални/- следствие на отказ от подкрепа. Все пак не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и близките ви.

Телец, Дева, Козирог– звездите отново акцентират върху вашите отношения-лични или делови. Днес мнозина провеждат разяснителни или емоционални разговори, които могат да преобразят важни връзки. Не са изключени изненади в този процес, ако има нещо скрито, което ви влияе, то ще изплува на повърхността като внезапна информация- новина или собствено прозрение. Паралелно- пред вас се оформят варианти на развитие. Очевидно- ще има хора, които се превръщат в мост към успехите ви, чувството ви на щастие, дори благоденствие. Но има и такива, които ви нанасят повече щети. Днес ще откриете голяма сила в себе си, за да се справите, в друг случай- ще проявите голяма адаптивност, находчивост в общуването и не само, така че да превъртите предизвикателства в полза и да излезете своеобразни победители. Звездите ви подтикват да промените нещо в начина си на мислене, изразяване, това ще продължи още дълго, а крайната цел- да бъдете по-независими, устойчиви на външни влияния…

Водолей, Везни, Близнаци– водеща тема за мнозина е професионалната реализация, финансова стабилност или репутация като минимум. Денят е показателен- на какво можете да разчитате, кои хора или обстоятелства ви подкрепят, но ако има слаби звена, то те също ще се проявят, понякога и с елемент на изненада. Подобно на останалите зодиакални знаци- от вас също ще се изисква повишена адаптивност, променяте подхода и получавате различен, съответно по-добър резултат. Или пък- може да направите първи стъпки към по-радикални преобразувания. При всички случаи- денят не протича по предварителен график, оценете обективно какво следва да се обнови, доверявайте се на итуицията си, ако се налага използвайте скрити или обходни, допълнителни пътища към целите си, влиянието Скорпион ще ви помогне в това направление. Все пак не са изключени спонтанни разходи, може и инвестиции, в по-неприятна форма- загуби при липса на вид приспособимост…

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, самите вие ще указвате силно влияние върху околните, възползвайте се от тази опека на звездите по оптимален начин- доверявайте се на инстинктите и интуицията си, бъдете по-инициативни, демонстрирайте най-доброто от себе си и то няма  да остане незабелязано, без съответни резултати. Все пак се пазете от спонтанни реакции, които понякога ще предизвикват и обратен ефект. Информационният поток ви носи много изненади- част от тях ще ви зарадват, а други- ще се превърнат в причина за бързо прекратяване на връзки или дори договори. Средата ви на съществуване може да се преобрази според чутото, съответни оценки към околните. Денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях може и да са непредвидени. Пренаредете приоритетите си така ,че да имате време за най-важното, онова, което ще допринесе за благоденствието ви, чувство на щастие- буквално и в по-широк смисъл. Дребни действия имат широко отражение, отразяват се на материалната ви сигурност подчертано, но не само…Анализирайте, насочвайте, ще имате такъв шанс…