Сънлайф Мултивитамини от А до Я + Лутеин 60 табл.,Без глутен, Без захар

1
134
Добави коментар

12.98 лв.

Приложение: Витамините, минералите и микроелементите са изключително важни за работата на човешкия организъм. Интензивните физически натоварвания, стреса, небалансираното хранене и диетите могат да доведат до повишена нужда от тях. В допълнение към добре балансираната комбинация от жизнено важни съставки в Мултивитамините Сънлайф от А до Я се съдържа и важният микроелемент Лутеин. Той принадлежи към групата на кератиноидите и не се произвежда от организма. Лутеинът се намира във висока концентрация в ретината на очите и се характеризира с това, че неговите антиоксидантни свойства предпазват очите от свободните радикали. Благодарение на депо действието на таблетките,приема на 1 таблетка на ден допринася за пълноценното усвояване на 26 витамини , минерали и микроелементи.

Мултивитамините Сънлайф от А до Я са висококачественна хранителна добавка, произведени и контролирани в съответствие с международните стандарти за качество.

Хранителните добавки не са заместител на редовното хранене!

Дозировка : 1 таблетка на ден с обилно количество течности

Забележка: Продуктът съдържа витамин А. Бременни жени и такива,  чиято бременност не е изключена да се консултират с лекар преди да използват продукта заради съдържаното количество витамин А. Продуктът не е подходящ за деца под 16 години!

Активни съставки в низходящ ред
Концентрация в мг/ капсула
Масло от тиквено семе
500 мг.
Витамин Е
5,0 мг α-ТЕ