Дневен хороскоп за 30 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар

11 лунен ден, Луна в Стрелец

Днес пред нас може да се оформи някаква по-далечна цел, която да пали ентусиазма и инициативността ни.

Денят е прекрасен да разчупим границите на възможното пред себе си като проявим смелост, действаме по-мащабно, включително с премерен риск.

Целим се нависоко и надалеч и пак така скокообразно и според по-мащабните си желания можем да разкрием нови и по-широки хоризонти на развитие.

Онова, което има място в бъдещото ни развитие- ще се случва с по-голяма лекота и почти безпрепятствено. Не бива да пренебрегваме и спонтанни шансове, предложения, те могат да ни съпътстват дълго…

Усилва се желанието за приключения, трудно ще се задържаме на едно място, а евентуални пътувания ще бъдат съпътствани от ярки емоционални преживявания, възможности…

Все пак трябва да се има предвид, че при Луна в Стрелец сме склонни да преувеличаваме и нека да е хубавото, а не обратното..

Водим доста емоционални разговори, стремим се да защитим интересите си и го правим инстинктивно, като разчитаме на интуицията си, не правим компромиси с разбиранията си и т.н.

Чутото днес или изказани думи- ще имат широко или превключващо отражение. Така че е хубаво да се възползваме, но и да бъдем внимателни…

Овен, Лъв, Стрелец– днес можете да направите пробив в избрано от вас направление, което да сбъдне ваше съкровено желание или пък да очертае нови и по-далечни, по-позитивни хоризонти на съществуване. Инициативността ви е висока и в повечето случаи- водеща до успехи. Ако нещо кореспондира с вашата предопределеност, то ще се случва с лекота, ще получавате „зелена светлина“, така че е хубаво да следвате направление с по-малко съпротивление. Можете да надникнете в по-далечното си бъдеще да видите шансовете и да се възползвате от тях, да изберете най-вярната посока и т.н. Все пак, ако има препятствия, засягащи ключови въпроси като социален статус- общо, в частност- кариерно развитие или домашни, битови въпроси, то те също ще ескалират, за да вземете мерки. В друг случай- едното влияе на другото като скачени съдове, например- работа и местоживеене, взаимоотношения и реализация, влияете на едното и то се отразява на другото подчертано…Изберете подход, днес сте съпътствани от доза късмет, влиянието ви върху околните е значимо.

Телец, Дева, Козирог– денят изисква по-голяма адаптивност, вероятно да се съобразявате с външни фактори- хора, обстоятелства, в оптимален вариант- те ще ви ентусиазират в определена посока, ще ви стимулират да бъдете по-инициативни или пък- ще разкриват пред вас алтернативи на развитие, ще ви показват скрити възможности, ще ви дават такава информация, от която да се възползвате. Не са изключени и доста емоционални разговори, които ще имат широко отражение върху вашите отношения- лични или делови, ще оставят траен отпечатък или ще имат превратно отражение. Обграждайте се с подходящите хора, преговаряйте за интересите си и денят ще е доста успешен. Ако амбициите ви не са чак толкова високи, тогава ще се отдадете на почивка, ще успеете да отхвърлите и дела, които са лични, натрупани във времето…

Близнаци, Везни, Водолей– звездите осветяват вашите партньорски отношения-лични или делови, важни за вас връзки. Днес няма да ви липсва внимание, напротив, получавате интересни, полезни известия и предложения, от които да се възползвате. Като минимум- ще прекарате деня цветно, разнообразно и в приятна компания. Все пак денят е подходящ да оздравите важни за вас контакти, ще имате такава възможност, също- да преговаряте за интересите си, а може би- да се отдадете на хоби, на онова, което най-силно желае сърцето ви. На този фон- не за изключени разходи над средното ниво, нека да бъдат и полезни инвестиции. В друг случай-това е предупреждение да внимавате на кого се доверявате, допускате до себе си, за да се избегнете щети. На работното ви място може да произтече събитие с широко отражение или в по-ярки краски разбирате кой застава на пътя ви на успеха. Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

Риби, Рак, Скорпион– това е един от най-позитивните дни през седмицата, когато можете да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, можете да повишите доходите си или да получите подсказки- на какво да разчитате в кариерното си развитие и то в по-далечна перспектива на развитие. Не бива да пренебрегвате спонтанно възникнали шансове, предложения и т.н. Мнозина са ангажирани над средното ниво, но и действията ви са високо ефективни, можете да утвърдите авторитета си и със съответните позитиви. На този фон не са изключени и повишени разходи, също- хора близки до сърцето ви също обсебват вниманието ви- партньори, пораснали деца. Днес може да проведете разговори, да чуете новини, които да имат широко отражение. Случващото се е като очаквано продължение или превратен момент. Но знанието винаги е сила, така че ще е повод за най-правилни реакции, избор и т.н.