Дневен хороскоп за 31 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
187
Добави коментар

12 лунен ден, Луна в Стрелец/Козирог

До 15 часа бг време Луната е в Стрелец, докато е в този сектор, настроението ни е приповдигнато, леко еуфорично, преобладава ентусиазмът, склонността да бъдем позитивни и да виждаме повече възможностите.

През това време може да ни обземе и известна носталгия, хора и усещания от миналото могат да обземат съзнанието ни, да напомнят за себе си, а в друг случай- някой ще могат да си върнат минала възможност, нещо пропуснато или изгубено, но ако то не кореспондира с бъдещото развитие, тогава това ще бъда разбрано по различни поводи и в значима степен.

Не е изключено да се проявят ситуации, в които се налага да се изясняват отношения, чувства, информационният поток е доста усилен и даващ яснота за нещо ценно за нас. Хубаво е през това време да направим нужното, така че да укрепим важни за нас връзки, да преговаряме за интересите си, за да не пропуснем нещо ценно.

В 15 часа Луната преминава в Козирог и ще усетим, че настроението ни се променя в посока- критичност, практичност, някаква реалност може да ни „приземи“ или концентрира, някой ще заемат отбранителна позиция, ще издигнат невидими прегради, за да съхранят себе си, други ще се опитат бързо, целесъобразно да отхвърлят най-същественото.

Овен, Лъв, Стрелец– до 15 часа вие можете да постигнете много, често ще се оказвате в център от внимание. Инициативността на повечето от вас е доста висока и може да се превърне в повод да привлечете нещо ценно за вас. Мнозина водят разяснителни разговори, които осветяват чувства, партньорски отношения или нещо друго, ценно за вас. Не е изключено да ви обземе носталгия, да имате усещане за „дежа вю“ или пък хора, обстоятелства от миналото да напомнят за себе си. Вие може да си върнете нещо изгубено, ако е ваше или пък да прозрете, че е изгубило смисъл и стойност. След 15 часа настроението ви се „приземява“ от практични оценки, рутинни задължения, може да се постараете да отхвърлите и дела, които са повече по задължение, но каквото и да е, това ще е повод, шанс за печалба- буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог–  денят е доста емоционален през първата част от деня. Събитията ви карат да преосмислите всичко ценно за вас, също- какво ви носи полза, печалба, а какво-щети. Мнозина ще променят цената, на онова, което отчитат за ценно, ще ескалират равносметки: „какво давам, а какво получавам“.Денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с пропуснати и отложени ангажименти, неразрешени въпроси или да делегирате времето си между лични и служебни приоритети. Може да си върнете нещо изгубено, което е ваше или пък да разплатите стари дългове, също- да се разделите с онези, които ви носят повече щети, поне- ще се разграничите от тях. След 15 часа ще усетите, че все повече имате контрол, както над себе си, така и над тенденции, над околните. Намирате изход, решения, увереността ви ще расте.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня водите много емоционални и/или разяснителни разговори, подходящо е през това време да се постараете да укрепите важни за вас отношения, ще имате такава възможност, ако не са преминати определени граници.

При всички случаи денят е показателен за вашите връзки- лични или делови. Информационният поток е много усилен, не ви липсва внимание, думите ви имат чуваемост, възползвайте се по оптимален начин от това. Хора или теми от миналото могат да напомнят за себе си и нека това да е повод да си ги върнете. В друг случай можете да решите окончателно да оставите зад гърба си контакти, въпроси, които са изживели своето време. След 15 часа повечето от вас ще имат нужда от почивка или ще предпочитат компанията само на близките си. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви ще е по-видно, но практични оценки ще ви покажат начини за справяне, варианти и т.н.Не е изключена тайна или неочаквана подкрепа.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част на деня вие може да сте ангажирани над средното ниво и действително ще се справите отлично, стига да се концентрирате в точна посока и не си позволите да се разпилявате в различни посоки. Денят ви дава шанс да подействате позитивно на материалното си положение, кариерно развитие, имидж. Някой от вас може да се върнат към нещо минало като шанс за развитие или пък такава стара възможност за печалба…След 15 часа получавате интересни новини, може да водите разяснителни разговори, няма да ви липсва компания. Подходящо време да укрепите връзки…