Дневен хороскоп за 03 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
134
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

15 лунен ден, Луна във Водолей, Пълнолуние

Както повечето от вас знаят- Пълнолунието винаги се свързва с пик от събития, вид развръзки, които имат широко отражение, като минимум през идните около 2 седмици. Случващото се по време на Пълнолуние също така е доста показателно за това- до колко се движим в правилна посока, дали нашите действия водят до добри резултати, евентуално- какво трябва да коригираме.

Настоящото Пълнолуние ще освети важни за нас взаимоотношения- сърдечни, с партньори, деца, но също- приятелски, в колектив, в който съществуваме, приобщили сме се към него и т.н.

Това Пълнолуние носи заряд на изненада, въпреки че ние вече в различна степен трябва да сме предупредени- в каква посока може да се прояви тя. Обединяващо правила за всички е, че ще реагираме спонтанно и непредвидимо на всичко, което ни ограничава- в един по-широк смисъл, а в частност, това ще засегне важни за нас връзки. И така, ако нещо ги дестабилизира, значи тези връзки изискват вид обновление и промяна и колкото се по-отворени към нещо ново и различно, което може да ги освежи, да намести „пластовете“, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртим евентуални предизвикателства в полза и то точно в отношенията. Ако това е невъзможно- тогава рязко ще прекратяваме контакти, които са изживели своето време. Добрата новина е, че сме по-отворени към прогресивни идеи, които ще действат оздравяващо. А също- с по-голяма лекота ще се разделяме с хора и обстоятелства, за които считаме, че препятстват бъдещото ни развитие. Всъщност, при Луна е във Водолей е един от най-благоприятните периоди, през които можем да изоставим всичко старо, деградивно, за сметка на друго и по-прогресивно и допринасящо за чувството ни на щастие…

И така, днес много взаимоотношения могат да преминат внезапно на ново ниво на развитие, ускоряват се процеси на обновление, там, където това е нужно, също- пренареждат се позиции в колективи, така че всеки да открие своето най-подходящо място.

Ако всичко в отношенията ви е наред, това ще е отличен признак…

Към евентуални различия трябва да се отнасяме с повишено внимание, защото и както казах вече, това не е случайно явление, а натрупано, показващо тенденции, на които трябва да реагираме, за да владеем, а не да излязат извън контрола ни.

Денят едва ли ще протича по предварителен график, хубаво е да го имаме предвид, когато плануваме.

Подходящо е да се концентрираме върху възможността да укрепим отношения, на които държим и които могат да допринесат за благосъстоянието ни- буквално и в по-широк смисъл.

Не са изключени повишени разходи, нека да бъдат и полезни инвестиции. В по-неприятна форма- разбираме кой ни дестабилизира финансово или може да ни нанесе щети на различни нива.

В по-глобален аспект- не са изключени събития, които ще рефлектират върху парични потоци и доходи, отново- с елемент на изненада…

Безплатен Лунен календар за м. август, вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Овен, Лъв, Стрелец– пълнолунието ви дава „пълнота от знание“ относно важни за вас отношения- сърдечни, делови, също- за позиции в колектив. Всичко това е като скачени съдове за онова, което имате, за финансовото ви състояние или морална удовлетвореност. Подходящо е съзнателно да се концентрирате върху контакти ,които ще допринесат за благоденствието ви, но ако се налагат обновление и промени- да ги реализирате, за да избегнете вид дестабилизация. Ще имате ясни подсказки в тази посока. Поставяте по-реална „стойност“ на хора и обстоятелства и можете рязко да се разделите с онези, за които си прецените, че не си струват цената. Денят не протича по предварителен график, имайте го предвид и бъдете по-адаптивни, за да не пропускате възможности ,но и да се предпазвате от провокации, които могат да ви нанесат щети. Не ви липсва компания и подкрепа, особено, ако я търсите.

Телец, Дева, Козирог– осветяват се ключови приоритети, които се отнасят до базисна сигурност- в дома и семейството или това се отнася до кариерното ви развитие, репутация като минимум. Случващото се носи заряд на изненада, в повечето случаи самите вие сте носители на тези внезапни преобразувания, защото реагирате непредвидимо, нетрадиционно, трудно се поддавате на външни влияния. И така, ако добре сте преценили посоката, тогава сами ще се превръщате в проводник на положителни промени в живота си. Все пак е подходящо да гледате в по-далечна перспектива, всичко да е добре обмислено, за да сте готови и за известна дестабилизация, която влачи след себе си всичко ново. В оптимален вариант- променяте средата си или линията си на поведение, така че да заемете по-престижни позиции или да се разтоварите от евентуално напрежение, разделите с хора и обстоятелства, които ви напрягат.

Водолей, Везни, Близнаци– водите доста емоционални разговори, може да узнавате тайни, там, където ги има.  Указвате силно въздействие на близкото си обкръжение, на партньори и важни за вас хора. Сега е оптимално подходящо време да насочите взаимоотношенията си в една по-позитивна посока, ще имате такъв шанс, особено, ако сте по-отворени към вид промени, които могат да се покажат като необходимост чрез евентуално напрежение, недоразумения и т.н. Ако всичко е наред във връзките ви, това ще е отличен признак, на това ще можете да разчитате и за напред. Непреодолими или значими различия ще водят до внезапно късане на контакти и договори, които са изживели своето време. Информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание и с елемент на изненада, можете да надникнете отвъд видимото и нека това се превърне в сила, адаптивност, креативност, така че всичко да се превърти във ваша полза. В значима степен вие ще направлявате тенденциите, възползвайте се.

Риби, Рак, Скорпион– днес дребни действия могат да имат широко отражение върху доходите ви, професионалната ви реализация или репутация като минимум. Крайният резултат и посоката на развитие много зависи от това- до каква подкрепа сте способни да се доберете до подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Може да получите изненадващи предложения и известия, които да ви подействат обогатяващо. Но околните се държат непредвидимо и ако има някакви слаби звена във връзките ви, то те ще се проявят по един внезапен начин, за да вземете мерки, избегнете щети- в един по-широк смисъл. И колкото сте по-отворени към различен подход в общуването, създаването и укрепването на връзки, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртате някой предизвикателства в полза. Денят не протича по предварителен график, имайте го предвид, когато планувате задачите си.