Дневен хороскоп за 06 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
146
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17 лунен ден, Луна в Риби

От известно време Марс в Овен повдига адреналина ни, кара ни да действаме крайно, решително, понякога преувеличено на вид предизвикателства. Всичко това може да е повод за пробив в избрано направление, но не е изключено и да внася напрежение, а ако се преминат определени граници- да се предизвика обратен от очаквания резултат…И ето, че днес Луната в Риби ще се окаже своеобразен отдушник на тази огнена енергия и това може да се случи по различни начини. Например, възникват варианти, които намират изход или решение за въпроси, които ни тревожат, не сме съгласни с тях и т.н. Това може да са спонтанно възникнали възможности, които застават на пътя ни, може да са външни причини- хора и обстоятелства, които подкрепят желанията ни или предизвикват вид стабилизация, а понякога- това ще е собствената ни интуиция, която стига до прозрения, виждаме шансове, които не сме забелязвали до този момент.

В друг случай- днес просто ще имаме нужда от повече почивка, а хора, които по правило не обичат твърде да се натоварват- сега действително ще се отдадат на релакс или ще се спуснат по направление на най-малкото съпротивление.

Можем да очакваме днес повече добронамереност, разбиране, емпатия, съпричасност…Хубаво е да го имаме предвид, ако решим да водим преговори или разяснителни разговори. Същевременно елементът на манипулация или внушаемост се покачват в значима степен, значи- можем да се осланяме на хора, на които по принцип имаме доверие. Иначе- не е изключено да се окаже, че случващото се не е твърде реално.

В късния следобед и вечерта все повече растат емоционалните и цветни преживявания. Потапяме се в паралелна реалност и откриваме допълнителни пътища на развитие, ако се нуждаем от такива, идентифицираме тайни процеси, там, където ги има, ако се вслушваме във вътрешния си глас- ще намираме невидими на пръв поглед възможности.

Вечерта са твърде вероятни ярки и показателни сънища.

Тонусът може леко да се снижи, да сме по-разсеяни и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес откривате варианти на развитие, своеобразен отдушник за напрежение, което ескалира в последно време. Ако търсите обходни или допълнителни пътища към целите си- сега ще ги откриете. Идентифицирате шансове, които са били скрити до този момент, не сте забелязвали или сега спонтанно застават на пътя ви. Може да се доберете до тайна, но много полезна информация и да се възползвате от нея. Добре се справяте с текущи дела /служебни и лични, битови, имотни/, получавате подкрепа от важни за вас хора, включително от семейството си. Креативният ви подход към ангажименти е забележителен и води до успехи. Можете да разчитате на интуицията си, тя ще е верен ориентир.  Все пак тонусът ви може да е леко занижен, обърнете внимание на физическото си здраве или състояние.

Телец, Дева, Козирог– доста емоционални разговори водите и вероятността някой да порадва сърцето ви е повече от голяма. Може да чуете думи, които да оставят траен отпечатък в сърцето ви или да се превърнат в причина за оздравяване на отношенията ви. Ако връзката ви с важни за вас хора е стабилна, тогава днес можете да преживеете един доста приятен, запомнящ се ден. Ако има недоразумения, тогава днес ще можете да ги изчистите, стига да искате…Няма да ви липсва внимание и подкрепа, напротив…Подходящ ден за преговори, разяснителни разговори и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– действията и инициативността ви днес е високо-ефективна. Намирате отдушник за ескалиращо напрежение в последно време като използвате изобретателен подход, откриете по-широка подкрепа, възползвате се от интуицията си, която е като верен ориентир. Днес имате шанс да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение, справяте се с предизвикателства, все едно откривате „авариен изход“, ако се нуждаете от него. Ако една врата е затворена, можете да откриете друга-отворена, която животът винаги оставя…Отхвърляте дела, за които преди не са ви стигали сили, възможности и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да скрепите отношения-лични или делови. Крайният резултат зависи от собствената ви инициативност, но вие привличате внимание, така че и дребни действия могат да имат широко отражение, възползвайте се по оптимален начин! Съчетавате творчески подход със здрави практични съждения, оценки или за последните ще ви насочат партньори, по-възрастни и влиятелни личности, които могат да ви „приземят“, но и да ви стабилизират, помогнат…Интересни, полезни, приятни предложения и известия. Колкото сте социално по-активни, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас. Вечерта- показателни сънища…