идеи Цвят за момчета

1
158
Добави коментар
GabrielBadilla
GabrielBadilla

Цвят за момчета са идеалните места да се насладите на вашето дете. Декорирането на момчешка стая е много по-лесно от декорирането на стая за момиче, но има някои неща, които трябва да имате предвид, за да излезе правилно. Един от най-важните е цветът!

Всяко малко момче обича цветни неща. Той обича своите играчки, дрехи и мебели за спалнята си, за да назовем няколко. Когато остарее, той има планове за мястото, в което ще живее. Знаете, че това е едно нещо, от което той се нуждае, за да изпълни мечтите си. Така че, ако украсявате стая за момчета, имате много възможности за избор на цвят.

Една от най-добрите цветни идеи за момчешка стая са бледи цветове с много ярки и наситени цветове. Можете да използвате някои неутрални нюанси в средата или настилката. Ако не сте сигурни какъв тип килим трябва да използвате, можете да попитате сина или дъщеря си кои от тях най-много харесват.

Друга цветова схема за момчешка стая е бледозелените, тъмните сини и светлите кафяви. Можете да използвате същите цветове в стените и други акценти, за да придадете подобен вид. Но тук е важно да се отбележи, че стените трябва да са бели, а акцентите трябва да са или пастелни, или ярки бели.

За момче стая можете да си поиграете с помощта на много различни материали. Например, можете да нарисувате хубава синя стена с кремава рамка, след това да сложите някаква червена завеса и да я акцентирате с дървен рафт, изработен от витражи. Просто се уверете, че акцентирате само върху няколко предмета, така че останалите ще изглеждат като обща спалня.

Използването на ярки и искрящи неща за декориране на момчешка стая също е добра идея. Kidslove тези неонови цветове и обикновено обичат да имат няколко ярки неща. Ако ви харесва тази идея, можете да боядисате стените с ярко бяло и да намерите подходяща маса, стол или османска.

Момчетата играят предимно с неща, които са малки или големи. Затова може да искате да опитате тематично парче за вашата стая, като рамка за легло или стенни окачвания с форми за игра на тях. Ако не сте сигурни за какво трябва да се стремите, винаги можете да оставите сина или дъщеря ви да препоръча нещо за вас.

Може дори да искате да промените тапета на стените си, така че любимият ви цвят ще изскочи повече. Цветът е нещо, което трябва да се остави на децата ви, точно както трябва да вземате решенията по дадена тема. Това е тяхната стая и затова те трябва да са тези, които решават какви цветове искат.