Нов стартъп в подкрепа на родния туризъм

1
169
Добави коментар
viperweb
viperweb

Стартъп за Хотели в България
Хоте.Ли – стартъп в подкрепа на българските хотелиери и хора, търсещи адекватни решения за почивка. Отзиви за хотели, къщи за гости, предложения за почивка, както за зимата, така и за лятото.

Едва ли има човек, който да не изпитва затруднения, когато стартира процедура по избор на място, в което да прекара плануваната си и дългожадувана лятна отпуска. Същото е и положението през зимата, когато семейството желае да покара ски, но успоредно с това желае да бъде настанено в хотел, в който всичко е на високо ниво.

Е, уважаеми читатели, днес трябва да признаем, че повече от 60 % от туристическите услуги, които се предлагат са на ниво, но съществуват едни около 30 – 40 %, които остават траен, лош спомен от преживяното.

Именно и това е причината да създадем проект Hote.Li – предназначен предимно за отзиви от ползватели на дадени обекти.

Всички знаем, че в големите системи за резервации, коментарите са изкуствени, фалшиви и придават блясък, но реалността е друга. Именно това е двигателят, това е причината Бългаиря да има нов, обективен портал а хотели.

От днес можете да посещавате www.hote.li – сайтът е с изключително лесен за помнене домейн, както и с визия, изчистена, без изкачащи досадни реклами.

Сигурни сме, че щом посетите проекта, ще го заобичате и ще го препоръчате и на приятели.

Ако имате приятел, който има хотел, къща за гости, или друг туристически обект, можете да му отправите покана да си регистрира обекта – сайтът позволява това – безплатно.

За малкото време, в което стартъпът е онлайн, стотици читатели всеки ден му се радват. Много младежи дават насоки за неговото правилно развитие, което автоматично означава, че и Вие, ако имате препоръка, можете лесно и бързо да я отправите. Достатъчно е да пишете на електронната поща, която е office at hote. li.

Желаем Ви безпроблемна почивка, незабравими мигове и вярваме, че проектът ще Ви допадне.

Видяно
18