Дневен хороскоп за 09 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
129
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20 лунен ден, Луна в Овен

Днес Луната ще аспектира Марс в Овен и ще оформи една „горяща точка“, своеобразен фокус от внимание върху определени въпроси, индивидуални за всеки, които няма да ни дават покой, ще продължат да покачват адреналина ни, ще разпалят борбеност, забележителна пробивна сила, която ще води до своеобразни победи или битки, в които ще се въвлечем.

Огнената енергия ще преобладава, както и характеристики типични за Овен, които ще отключат личните ни качества на войн /кой каквито ги има заложени/, тоест- повече смелост, способност да се борим за онова, което искаме.

Днес всеки ще се въвлече в подобна ситуация, в малка или по-голяма степен- да воюва, да проявява висока инициативност в името на някаква приоритетна цел, която може да има по-широко отражение върху социалния статус, сигурност или репутация като минимум.

По- креативни и находчиви личности ще канализират този мощен потенциал в нещо, в което ще включат авторитета си, натрупан опит, знания, за да си гарантират успех в избраното направление.

Дори и да желаем да се контролираме, все ще се намери някой или нещо, което да ни провокира да излезем от равновесие, да ни подтикне към действие. Не е задължително това да е лошо, зависи кой допускаме до себе си и как реагираме, случващото се в оптимален вариант ще ни помогне да се справим с вид предизвикателство, ще открием енергия, мотивация и подкрепа, така че да постигнем висок резултат.

Раздразнителността е доста висока и при евентуално несъгласие обстановката лесно ще  става гореща или направо взривоопасна.

Трудно ще разчитаме на толерантност, това е по-скоро период, през който трябва да демонстрираме себе си все едно сме на състезание, ако ми позволите подобна асоциативна препратка, често обстановката около нас ще поражда такова усещане…

Хубаво е да заложим на лична инициативност, да разчитаме предимно на себе си, за да не прерасне тази енергия в нервно напрежение или усложнение на взаимоотношения.

Ако се съсредоточим и вложим усилия в онова, което обсебва вниманието ни, тогава ще постигнем много или желаното…

Днес и през идните около три дни- ще се представяме в различна светлина,  ще бъдем по-неконтролируеми и ще изненадваме другите, но можем да очакваме същото от отсрещната страна. Това ще е причина рязко да се освобождаваме от ограничения и зависимости водещи до загуби, но не е изключено да скъсаме или усложним връзки, за които после ще съжаляваме. Спонтанността трябва да кореспондира с визия за по-далечно бъдеще или варианти, за които сме готови…

Овен, Лъв, Стрелец–  днес дребни действия могат да имат широко отражение върху нещо ценно за вас, чисто материално, но може и да е друго, индивидуално за всеки. Изявявате се като лидери, често сте в център от внимание, собствената ви инициативност може да е повод да преобразите обстановката около вас и като повлияете подчертано на обкръжението си или се представяте в различна светлина, която се отразява на репутацията ви. Мнозина могат да изпаднат в ситуация, в която трябва да се борят за онова, което желаят и добрата новина е, че имат значими шансове да успеят, да се представят като своеобразни победители.  В друг случай- ще се замисляте дали определени усилия си заслужават и рязко може да смените посоката, ако това не е така. Обстановката около вас е гореща, вие сте проводник на, преобразувания, предизвикателства и успехи. Ако имате конкретна цел- почти нищо и никой не може да застане на пътя ви. Все пак е препоръчително да внимавате, да не преминавате определени граници, зад които резултатът ще е обратен или на висока цена. При всички случаи- денят е показателен на какво сте способни- в каква посока ще влеете енергията си  и в близко бъдеще, на какво можете да разчитате, какво трябва да преодолявате…Случващото се сега или преживяванията са като „мини картина“…

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да се отдадете на почивка или да следвате естествения ход на събитията, но без да ги пресирате. Определени външни фактори, конкретни лица- ви оказват силно въздействие и могат да променят предварителните ви планове. В оптимален вариант- те ви помагат, подтикват ви да бъдете по-инициативни, насочват ви в определена посока, която ще е полезна за вас. В друг случай- разбирате на какви компромиси трябва да се съгласите или кои хора, обстоятелства трябва да отстраните от пътя си, защото са повод за вид дестабилизация. Ако нещо е извън контрола ви или действа зад гърба ви- сега задължително ще го идентифицирате, може да скъсате тази връзка на причини-следствие и се освободите от своеобразни тежести. Действате различно и получавате различен, по-добър резултат от настоящия. Помислете в тази посока, ако високата степен на адаптивност, която се изисква от вас не е твърде по вкуса ви…

Водолей, Везни, Близнаци– днес водите разговори, които са способни да преобразят важни за вас връзки или средата ви на съществуване. В оптимален вариант- изчиствате недоразумения, които са се натрупали във времето. Може да чуете истини, да идентифицирате тайни процеси или обстоятелства, които ви влияят, но са ви убягвали до скоро. Направете си нужния анализ, имплантирайте го в конструктивни преговори, които ще ви помогнат да изчистите различията, да превъртите някой предизвикателства в позитив, да скрепите още повече чувства, привързаност и т.н. Повече от всякога важи необходимостта да се брои поне до три преди да се изкаже нещо, защото ще има траен отпечатък или широки последици. Все пак и вие може да чуете думи, които ще внесат голяма яснота, възползвайте се от това знание, то ще е полезно, осветяващо и по-далечни перспективи на определени взаимоотношения.

Риби, Рак, Скорпион– ежедневието ви може да е натоварено с множество ангажименти, някой от които и допълнителни…В оптимален вариант- сега ще ги отхвърлите така, че това да снижи известно напрежение, което ескалира вътре във вас или пък във важни за вас взаимоотношения и съответно ще доведе до вид удовлетворение. Изберете си подход. Той не бива да накърнява интересите на другите, избягвайте конфликти, които могат да завлекат и загуби. Може да водите разговори, които дори и да са напрегнати, да бъдат конструктивни и да защитят интересите ви, стига да се запази добрия тон и да се губят по-далечни цели от поглед. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. Набелязвате в по-далечна перспектива кой или какво точи ресурсите ви, може да ви дестабилизира, на какво можете да разчитате и това да ви подейства обогатяващо-  буквално и в по-широк смисъл.