7 вечни модни съвета от любимата героиня Кари Брадшоу

2
199
Добави коментар
epis
epis

Златните правила на Кари Брадшоу за съвременните градски момичета, които държат на своята изискана визия

Телевизионната героиня не е просто персонаж от миналото, а истински гуру в света на модата, чийто съвети са валидни и днес. Тяхната приложимост е безспорна и това ще потвърди всеки диктатор в сферата на дизайнерските колекции.

Запишете си ги на значимо място и помнете, че някой ден ще влязат в енциклопедичната литература.

Чантата – сърцето на аутфита

Независимо дали ще изберете малка или голяма чанта, тя със сигурност ще се превърне в акцент на тоалета ви. Дори да е по-семпла, тя не просто подчертава избрания аутфит, тя е сърцето му. „Навън, без нея, бих се чувствала като гола“, както споделя Кари в един от епизодите на култовия сериал „Сексът и градът“.

Добрата визия е всичко

Може да сте тръгнали да хвърляте боклука или до близката закусвалня, но визията ви винаги трябва да е на ниво. Всички дамски дрехи, които заемат място в гардероба ви, имат своята определена роля и тя никак не е случайна. Не изневерявайте на стила си, каквото и да се случва, където и да отивате!

Обувките – щастието за една дама

Те наистина могат да ви накарат да се чувствате като принцеса от приказките, не само заради начина, по който изглеждат. А понякога се нуждаем от специални обувки, към които можем да сме също толкова привързани, колкото и към любимия си мъж.

Бегом към промоциите

Да, може да се поддържа спортна форма, ако стигнем на бегом до последната разпродажба в мола. Къде на шега, къде реалност, твърдението има своите основания, макар да е излязло от телевизионен сериал. „Пазаруването е моето кардио!“. Не забрявайте тези думи, когато започнете да се колебаете и бъдете доволни, че днес имате на ваша страна необятното интернет пространство и предпочитаните си марки онлайн.

Елегантни в райе

Никога няма да сбъркате, ако изберете костюм на райета. Той е изключително подходящ за деловото ежедневие и за дните, в които искате да ви възприемат строго професионално. А когато целите да разчупите вида си и да се разходите през свободното си време из града, сложете под него пъстра риза или цветен топ.

Носете дрехите си със самочувствие

Не всички ще одобряват облеклото ви, но реакциите на околните не трябва да определят самочувствието ви. Ако другите не ви възприемат така, това не е ваш проблем, вие си носете дрехите с гордо вдигната глава.

Много е важно да правим изборите си самостоятелно, да чувстваме, че те са правилните и да сме удовлетворени от тях. В крайна сметка вие живеете своя собствен живот, не този на хората около вас!

Дяволът се крие в детайлите

Не бихте могли да си позволите да бъдете небрежни в детайлите и елементите на облеклото си. Това се отнася дори до малките аксесоари, с които често се налага да прибирате косата си. Овехтели, груби или замърсени ластици в странни нюанси? Не, в никакъв случай не го допускайте.

Помислете как елегантно и красиво да укротите къдриците и дългата грива – купете си шал, кърпа или ефектна шнола и никога не рискувайте да слагате нещо неприветливо на главата си.

Вече е много лесно да бъдете ослепително красива и шикозна – с дамските дрехи на Алеса. Целунете за чао посредствеността!