Дневен хороскоп за 14 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
111
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25 лунен ден, Луна в Близнаци

В последно време преобладава „огнената енергия“, но за да се разгори тя, образно казано- не достигаше „въздух“. И ето, че днес „въздухът“ се дава от Луната в Близнаци. Ще забележим, че под това въздействие днес ще преобладава вид ентусиазъм, ще виждаме повече възможностите, а те ще възникват следствие на повишен обмен на информация, съответно- споделяне на идеи, преговори, разяснителни разговори, предложения….

Колкото сме социално по-активни, общуваме с повече хора, стремим се да създаваме и укрепваме връзки, които ще се превръщат в мост към успехите или чувството ни на щастие-общо, толкова повече нарастват шансовете да реализираме заплануваното, да постигнем целите си. Някой от позитивните перспективи сами ще застават на пътя ни, но други е полезно ние да активираме и по горе-описания начин.

Ако амбициите ни не са чак толкова големи, тогава ще прекараме деня приятно, в хубава компания, ще можем с по-голяма лекота да откриваме съмишленици, подкрепа, така че да се разтоварим и от евентуално напрежение.

Ако има спорни въпроси, които искаме да разрешим- подходящо е да го сторим точно сега.

Днес рядко някой ще остане безразличен към чутото или пък ще остане безучастен към определени дебати.

Повечето от нас ще предпочитат да са навън, да участват в срещи, социално-значими мероприятия…

При всички случаи това е един от най-позитивните дни за цялата седмица, приоритетно- за сключване на договори, за укрепване на отношения, за вземане на важни решения и чрез обсъждания, за постижения, които се отключват чрез комуникативни умения, убедителност, аргументи, които се ценят над средното ниво…

Овен, Лъв, Стрелец– днес все ще се намери някой който да разпали ентусиазма ви, да повдигне тонуса и позитивното ви настроение. Няма да ви липсва компания, напротив. Денят е прекрасен да скрепите партньорски отношения, важни за вас връзки. Част от възможностите сами ще застават на пътя ви и следствие на новини, предложения, вид подкрепа и одобрение, които получавате. Можете да намерите решение почти за всеки въпрос, ако днес изказвате идеи, дебатирате спорни въпроси, като привличате внимание и одобрение. Колкото сте социално по-активни, общувате с повече хора, преговаряте за интересите си, толкова по-широки перспективи на развитие ще се разкриват пред вас и спонтанно можете да направите пробив в избрано от вас направление.

Телец, Дева, Козирог– денят е прекрасен да се докажете на работното място, да направите пробив в професионалната си реализация или да намерите изход от сложни въпроси, които в последно време не намираха изход…Можете да повишите доходите си или да спечелите нещо ценно за вас. Като минимум- хубав ден да отстоите позициите си, защитите авторитета си. Аспектацията на звездите е такава, че ако едни перспективи са изчерпани пред вас, тогава- вие сте компенсирани с паралелни шансове, можете да сбъднете тайно желание. Денят е динамичен, натоварен с много ангажименти, но и доста резултатен. Ако искате да се изкачите по-йерархичната стълбичка или да си намерите по-подходяща реализация, тогава е препоръчително да направите нужните стъпки днес.

Близнаци, Водолей, Везни– днес ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм, защото всичко ви се получава с по-голяма лекота. Вашите действия в определена посока и приоритетно- да се включвате в дебати, да изказвате идеи, да правите предложения, да преговаряте за интересите си- днес срещат много по-широка подкрепа, а вие можете да наложите мнението си, да се справите със спорни въпроси, стига- да не е премината определена граница на добрия тон в миналото. Повечето от вас проявяват висока инициативност, намират подкрепа и одобрение, така че това е един от най-резултатните дни за вас от цялата седмица. Възползвайте се по оптимален начин, създавайте и укрепвайте връзки, които ще се превърнат в мост към успехите ви, ще имате такъв шанс…

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква повишена адаптивност, вероятно да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети. Същевременно звездите ви дават шанс да се справите с тези въпроси- по един спонтанен и неочакван начин- като получите нужната подкрепа, пред вас се разкрият варианти, паралелни шансове, които снижават напрежението от ежедневието или са повод да спечелите нещо. Благоприятно време да откриете допълнителни източници на доходи, ако търсите такива. Ако това не е ваша тема, тогава- прекарвате деня динамично, нетрадиционно и в повечето случаи приятно или ползотворно.